Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προτάθηκε και ο Αναστόπουλος...

Ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν στον Πανιώνιο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ήταν και αυτό του Νίκου Αναστόπουλου. Πιο συγκεκριμένα ό...

Ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν στον Πανιώνιο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ήταν και αυτό του Νίκου Αναστόπουλου.


Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "contra", o "μουστάκιας" μετά το διαζύγιο με τον Ατρόμητο, αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και άνθρωποι του Ιστορικού σκέφτηκαν ότι θα μπορούσε να βοηθήσει με κύριο επιχείρημα ότι προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Στις τάξεις όμως μελών της διοίκησης η περίπτωση του Αναστόπουλου δεν αρέσει ιδιαίτερα, κυρίως για το γεγονός ότι δεν έχει διαχειριστεί στο παρελθόν ομάδα με πολλά νέα παιδιά. Οπότε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος παραμένει το μεγάλο φαβορί για να παραμείνει στον πάγκο των κυανέρυθρων και τη νέα σεζόν.

9 σχόλια

  1. Παναγοπουλος αγαπα την ομαδα τι αλλο θελετε!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί φίλοι, όχι ότι πρέπει να δίνουμε τη δέουσα σημασία
    σε οποιοδήποτε δημοσίευμα έχει σχέση με τον επόμενο προπονητή του Πανιωνίου, όμως η επιλογή Αναστόπουλου είναι μεγάλο λάθος!
    Τον τιμούμε ως ποδοσφαιριστή και για όσο αγωνίστηκε στον Ιστορικό και δεν ξεχνάμε ότι φέρθηκε σαν στυγνός επαγγελματίας στη συνέχεια και θαυμαστής του Οσφπ, που δεν το κατακρίνω (γιατί δηλ. ο καθένας να καταπνίγει τα αισθήματά του;).
    Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι δεν πείθει ως προπονητής και αυτό αποδεικνύεται σε πλείστες περιπτώσεις, όπου σχεδόν σε καμία δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια του και έφυγε ως μάλλον αποτυχημένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εχουμε αποφασισει να ακολουθησουμε την αεκ στη Β', δεν χρειαζομαστε φανατικο γαβρο φιλαργυρο ... Μπορουμε και χωρις προπονητη / θα γλιτωσουμε και λεφτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παναγοπουλος που ξερει την ομαδα την αγαπα δουλευει με μικρα και τα παει μια χαρα.Μην ξεχνατε πως ο αναστο ειναι τυπος τα λεφτα πανω απολα οποτε στην παρουσα φαση δεν τιθεται καν θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζω να μην έχουν τρελλαθεί τελείως στην ΠΑΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριοι τις διοικησης δεν ειναι σχημα οξυμορο απο την μια θελετε μειωση μπατζετ στα ειδη χαμηλα συμβολαια των παικτων και απο την αλλη να συζητατε για ΑΝΑΣΤΟ ενω εχουμε πετυχημενο προπονητικο τιμ αντι να δωσετε τα χρηματα εκει παρτε τους 2-3 καλους παικτες να συμπληρωθουν τα κενα γιατι τον ΜΟΥΡΙΝΙΟ να παρης αν δεν εχεις εργαλεια τι να σου κανη ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝΕΜΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά είναι δυνατόν να πιστεύετε ο,τι ακούγεται; Λογικό είναι ο Αναστόπουλος να αυτοπροτάθηκε αφού είναι άνεργος. Αυτό δεν σημαίνει πως θα τον προσλάβουμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μ' αρέσει που ήσουν και σίγουρος ότι συζητούσαν για ΑΝΑΣΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή