Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλή Ανάσταση...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος...  Εβδομάδα των παθών έρχεται από Δευτέρα κι εμείς περιμένουμε από την προηγούμενη να μάθουμε πότε (έλα μου...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος... 

Εβδομάδα των παθών έρχεται από Δευτέρα κι εμείς περιμένουμε από την προηγούμενη να μάθουμε πότε (έλα μου ντε) θα βγεί η απόφαση της έφεσης του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον ΟΣΦΠ.


Το καταλάβαμε παιδιά, δεν είμαστε χαζοί. Το έχουμε καταλάβει από την πρώτη στιγμή. Όταν μάθαμε πρώτα την ποινή κι ύστερα την αιτία για την οποία τιμωρηθήκαμε.
Η ήττα του ΠΑΟ στην Αρτάκης τάραξε το σύστημα συθέμελα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει πιο συγκεντρωμένος μη έχοντας τον 6ο παίκτη του Πανιωνίου στις κερκίδες και έτσι να αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες (που ούτως ή άλλως είναι υπέρ του) να πάρει το παιχνίδι.

Το ότι το συγκεκριμένο ματς δεν έχει καμία νουμερική σημασία ούτε επηρεάζει την τελική βαθμολογία όποιος και να πάρει το ροζ φύλλο, το ξέρουμε όλοι. Αυτό όμως δεν φαίνεται να απασχολεί αυτούς που υπάρχουν ΜΟΝΟ για να κερδίζουν.

Άιντε βρε, καλή Ανάσταση σε όλους. Μόνο μη μας περνάτε για μ@λ@κες !!!

1 σχόλιο

  1. Πιο πολύ το βαζέλα συμφέρει να μην κερδίσουμε το γαύρο... Αυτοί μου μυρίζουν πίσω από αυτό. Αυτοί είναι το σύστημα στο μπάσκετ. Σιχάματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή