Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τέλος για φέτος με... ψηλά το κεφάλι!

Με μία πολύ καλή εμφάνιση "χαιρέτησε" την φετινή σεζόν ο Ιστορικός, ο οποίος ναι μεν ηττήθηκε με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο "Γ...

Με μία πολύ καλή εμφάνιση "χαιρέτησε" την φετινή σεζόν ο Ιστορικός, ο οποίος ναι μεν ηττήθηκε με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", ωστόσο η αγωνιστική του εικόνα ήταν ιδιαίτερα θετική.


Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς Ανέστη, Μπούζα και Παναγιωτούδη, ξεκινώντας τους στο βασικό σχήμα της ομάδας, με τους τρεις παίκτες να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση.

Ειδικά ο νεαρός τερματοφύλακας παρουσίασε εξαιρετικά δείγματα γραφής, καθώς εκτός από ταλέντο, έδειξε πως έχει και τον απαραίτητο τσαμπουκά.

Το γκολ του Πανιωνίου σημείωσε ο Σάμαρης στο πρώτο ημίχρονο, με το οποίο είχε ισοφαρίσει προσωρινά τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 11ο λεπτό, με γκολ του Μήτρογλου.

Αυτό το τέρμα «αφύπνισε» τους παίκτες του Ιστορικού, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοση τους και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Μέγιερι.

Στο 18’ ο Μπούζας βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, όμως το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Ότι δεν κατάφερε όμως ο νεαρός μέσος, το πέτυχε ο Σάμαρης δύο λεπτά αργότερα. Ο Έλληνας άσος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «ερυθρόλευκων» και έφερε το ματς στα ίσια.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως έπεσαν επάνω σε έναν εξαιρετικό Ανέστη, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσει είπε «όχι» στις τελικές προσπάθειες του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο 2-1, με τον Κολοβό στο 31’ να βρίσκεται απέναντι από τον Μέγιερι, όμως το πλασέ που έκανε πέρασε λίγο άουτ.

Έτσι, το 1-1 έμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της «επανάληψης» το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή της μπάλας και τον Πανιώνιο να διατηρεί την καλή του αμυντική λειτουργία, προσπαθώντας στις αντεπιθέσεις να κάνει τη «ζημιά».

Οι «ερυθρόλευκοι» με τους Μήτρογλου και Τζιμπούρ δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως ο εξαιρετικός Ανέστης είχε την «απάντηση».

Η ομάδα του Παναγόπουλου από την μεριά της διατηρούσε την καλή της αμυντική λειτουργία και στην «κόντρα» προσπαθούσε να χτυπήσει.

Κάτι που θα μπορούσε να καταφέρει στην φάση του Κολοβού, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Σάμαρη, όμως το σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ.

Στα επόμενα λεπτά ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και τελικά στο 72 έκανε το 2-1 με κεφαλιά του Παπαδόπουλου. Σκορ που έμεινε έως το τέλος του ματς.

Στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα ο Ιστορικός δεν μπόρεσε να "επιστρέψει" στο ματς, ωστόσο η γενικότερη εμφάνιση της ομάδας μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο νεαρός τερματοφύλακας Ανέστης, στην πρώτη του συμμετοχή με τα κυανέρυθρα, σκορπώντας πολλά χαμόγελα στο τεχνικό τιμ.

Συνθέσεις:

Oλυμπιακός: Μέγιερι, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο (69΄Γκρέκο), Μανιάτης, Μασάντο, Τζεμπούρ (76΄Παπάζογλου), Βλαχοδήμος (46΄Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης, Μήτρογλου

Πανιώνιος: Ανέστης, Κούρος, Αυλωνίτης, Κολοβός, Κουλουχέρης, Αραβίδης, Μπούζας (51΄Μενδρινός), Σάμαρης (78΄Τόσκας), Ντούνης (72΄Οκόγιε), Κούρντι, Παναγιωτούδης

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΥΣΧΙΣΗΣ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή