Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: «Σημαντικό πως δεν τα παρατήσαμε»

Σημαντικό χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το γεγονός πως ο Πανιώνιος προσπάθησε έως το τέλος και δεν παράτησε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακ...

Σημαντικό χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το γεγονός πως ο Πανιώνιος προσπάθησε έως το τέλος και δεν παράτησε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.


Αναλυτικά ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον κόουτς για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Για εμάς ήταν δύσκολο να παίξουμε μετά από 15 μέρες απραξίας. Στην αρχή της σεζόν παίζαμε κάθε τρεις μέρες όταν είχαμε και την Ευρώπη, μετά κάθε εβδομάδα και τώρα κάθε δύο εβδομάδες και έτσι είναι δύσκολο να κρατήσουμε ρυθμό. Ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα όμως ο Ολυμπιακός έδειξε προσαρμοστικότητα στις συνθήκες του και ειδικά στη δεύτερη και τρίτη περίοδο έδειξε την ποιότητά του όταν μας ανάγκασε σε βεβιασμένες ενέργειες στα σουτ. Στο τέλος κάναμε την προσπάθειά μας και θεωρώ ότι είναι σημαντικό πως δεν τα παρατήσαμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα διαστήματα μέσα στον αγώνα. Είναι κρίμα το ότι παίξαμε δίχως κόσμο αφού μας έλειψε ο έκτος παίκτης. Θέλουμε τον κόσμο μας αλλά πρέπει να καταλάβει ότι χρειαζόμαστε τη βοήθειά του μέσα σε φίλαθλα πλαίσια ειδικά στα πλέι-οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια