Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και για τον κόσμο...

Με στόχο να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει τη νίκη θα παραταχθεί ο Ιστορικός στην σημερινή (30/04, 18:15, NET) εντός...

Με στόχο να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει τη νίκη θα παραταχθεί ο Ιστορικός στην σημερινή (30/04, 18:15, NET) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Αρτάκης.


Οι παίκτες των Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν θα έχουν την πολύτιμη βοήθεια των φιλάθλων τους, αφού η έφεση της κυανέρυθρης ΚΑΕ απορρίφθηκε και έτσι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Πάντως, οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου αναμένεται να βρεθούν έξω από το κλειστό, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την στήριξη τους προς την ομάδα.

Από την μεριά τους οι κυανέρυθροι αθλητές θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να δείξουν το καλό τους πρόσωπο, αφού θέλουν να φτάσουν στην μεγάλη επιτυχία για να ευχαριστήσουν και τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι -ουσιαστικά- χωρίς λόγο δεν θα μπορούν να βρεθούν στις εξέδρες του Αρτάκης!

Εκτός ο Παππάς...

Στα αγωνιστικά τώρα, ο τεχνικός των κυανέρυθρων δεν θα έχει στην διάθεση του τον Νίκο Παππά, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος σκόρερ του Ιστορικού στο πρωτάθλημα έχει υποστεί θλάση στο πόδι και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. 

Έτσι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καλείται αν βρει περισσότερες λύσεις, κυρίως στον επιθετικό τομέα, ώστε να καλυφθεί η σημαντική απουσία του Έλληνα γκαρντ.

Διαβάστε και... 

-Σφαιρόπουλος: Χωρίς άγχος κόντρα στον Ολυμπιακό

-Μπόγρης: Κρίμα που ο αγώνας θα γίνει χωρίς φιλάθλους

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια