Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενημέρωση στους παίκτες από Σουφλέρη

Από το πρωί της Τετάρτης (24/04) ξεκίνησε ουσιαστικά ο προγραμματισμός του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Γενικός...

Από το πρωί της Τετάρτης (24/04) ξεκίνησε ουσιαστικά ο προγραμματισμός του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Ο Γενικός Διευθυντής της κυανέρυθρης ΠΑΕ, Βαγγέλης Σουφλέρης, πραγματοποίησε τις πρώτες του συναντήσεις με παίκτες της ομάδας, τους οποίους και ενημέρωσε  για το πλάνο που θα υπάρξει τη νέα περίοδο.

Να σημειωθεί πως οι πρώτες συζητήσεις έγιναν μέσα σε αρκετά καλό κλίμα και τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν και με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Μάλιστα, αναμένεται σύντομα η διοίκηση του Πανιωνίου να ανακοινώσει και το σχετικό πλάνο της για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι το μεγαλύτερο ποσοστό του σχεδιασμού να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Παράλληλα, οι παίκτες των κυανέρυθρων πήραν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από την διοίκηση, ότι δεν θα χάσουν τα χρήματα τους και πως προχωράει κανονικά το πλάνο ενόψει της νέας χρονιάς.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Ο έμπειρος "τεχνοκράτης", που συσπειρώνει όλο τον κυανέρυθρο κόσμο, ο αμόλυντος και έντιμος (βλ. ομοσπονδία τζούντο) παρέα με το Κο Κουτλίδη (βλ.υπόθεση βάλνερ στην καλαμαριά)και τον Κο Γκλεζάκο (αλήθεια αυτός παραμένει ακόμα στην παε? αφού δεν τον εξέλεξε κανείς σύμβουλο), αυτός που τσεπώνει φανερά 50.000 ευρώ το χρόνο.( αλήθεια κρυφά πόσα?). Περιμένουμε όλοι με αγωνία το πλάνο του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή