Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και η... κυανέρυθρη παράδοση συνεχίζεται!

Ο Πανιώνιος συνεχίζοντας την μακρά παράδοση που τον θέλει να προσφέρει συνεχώς νέους παίκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έδωσε στις δύο τελευ...

Ο Πανιώνιος συνεχίζοντας την μακρά παράδοση που τον θέλει να προσφέρει συνεχώς νέους παίκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έδωσε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους την ευκαιρία σε 21 παιδιά να καταγράψουν το επίσημο ντεμπούτο τους στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιάννης Ανέστης που πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Πανιωνίου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», προστέθηκε στην μακρά λίστα των 21 παικτών που πήραν το «βάπτισμα του πυρός» στην Σούπερ Λίγκα με τα «κυανέρυθρα».

Ο νεαρός τερματοφύλακας, έγινε ο τέταρτος κατά σειρά στην θέση του, που πραγματοποίησε την επίσημη πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα του Πανιωνίου. Είχαν προηγηθεί οι Σιδεράκης, Γιαννακόπουλος, Περιστερίδης, οι οποίοι και κατέγραψαν τις πρώτες τους συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όντας παίκτες του Ιστορικού.

Από τον Γενάρη του 2012 και έπειτα, ο Πανιώνιος (εξαιρουμένων φυσικά των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών), προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο 21 νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην επαγγελματική τους καριέρα.

Εκτός από τους τέσσερις τερματοφύλακες που ήδη αναφέραμε, οι υπόλοιποι παίκτες που έκαναν ντεμπούτο στην μεγάλη κατηγορία από τον Γενάρη του 2012 και έπειτα είναι οι εξής: Κούρος, Αυλωνίτης, Μπούζας, Ντούνης, Γκέζος, Σταματής, Βλάχος Σταυροθανασσόπουλος, οι οποίοι κατέγραψαν τις πρώτες τους συμμετοχές στο πρωτάθλημα της περιόδου 2011-12.

Την φετινή περίοδο, ντεμπούτο έκαναν οι: Γιαννούλης, Σμυρλής, Τόσκας, Κοντοχρήστος, Μπεγλεκτσής, Καρτσαμπάς, Σπυρόπουλος, Διαμαντάκος, Τσαμουρλίδης.

Πηγή: panionios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια