Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κριτική των παικτών

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Γράφει ο Γιώργος Κα...

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.


Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης

Ανέστης: Εξαιρετικό το ντεμπούτο του νεαρού τερματοφύλακα με τα κυανέρυθρα. Ο γκολκίπερ του Ιστορικού έπιασε πολύ καλή απόδοση, λέγοντας "όχι" σε αρκετές επιθετικές ενέργειες του Ολυμπιακού.

Κούρντι: Αρκετά καλό ματς από τον νεαρό δεξιό μπακ. Είχε κάποια ανεβάσματα επιθετικά, ενώ και αμυντικά δεν ήταν κακός.

Κούρος: Πολύ δυνατός σε ένα ακόμη ματς. Δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες, ενώ και το τέρμα του Σάμαρη, έχει ξεκινήσει από δικό του όμορφο γύρισμα στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Κουλουχέρης: Καλή απόδοση από τον έμπειρο αμυντικού του Πανιωνίου. Σωστές τοποθετήσεις και πολύ καλός στο "ψηλό" παιχνίδι.

Αυλωνίτης: Θετική παρουσία και από τον Αυλωνίτη, ο οποίος είχε καλή συνεργασία με τον Κουλουχέρη. Στην φάση του δεύτερου τέρματος του Ολυμπιακού, ο νεαρός αμυντικός δεν μπόρεσε να σταματήσει στον... αέρα τον Παπαδόπουλο.

Μπούζας: Δεύτερη φετινή συμμετοχή του νεαρού μέσου και πρώτη ως βασικός. Θετική εικόνα και άφησε "υποσχέσεις" για το μέλλον.

Παναγιωτούδης: Καλή εικόνα και από τον Παναγιωτούδη. Πολύ τρέξιμο, ενώ βοήθησε και επιθετικά.

Σάμαρης: Τελευταίο παιχνίδι με την φανέλα του Πανιωνίου για τον Έλληνα μέσο. Τελευταία παράσταση του Σάμαρη με μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε και με ένα όμορφο γκολ!

Κολοβός: Ιδιαίτερα κεφάτος ήταν ο Δημήτρης Κολοβός. Μέσα στις περισσότερες φάσεις του Πανιωνίου, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Ντούνης: Είχε κάποιες καλές ενέργειες στο παιχνίδι, ταλαιπωρώντας τον Χολέμπας με την ταχύτητα του.

Αραβίδης: Βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ σε κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να   γίνει ιδιαίτερα απειλητικός προς την αντίπαλη εστία. Πάντως, σε ένα ακόμη παιχνίδι έδωσε και την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο, κυνηγώντας κάθε μπάλα.

Μενδρινός: Βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας με την είσοδο του στο παιχνίδι.

Οκόγε: Δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Τόσκας: Βοήθησε ανασταλτικά στα λεπτά που αγωνίστηκε.

1 σχόλιο