Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αγραβάνης στα panionianea.gr: «Αισθάνομαι υπέροχα, ευχαριστώ τους Πάνθηρες»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ της εφηβικής ομάδας του Πανιωνίου στο νικηφόρο τρίτο και τελευταίο τελικό με τον Ίκαρο στην Καλλιθ...

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ της εφηβικής ομάδας του Πανιωνίου στο νικηφόρο τρίτο και τελευταίο τελικό με τον Ίκαρο στην Καλλιθέα, Δημήτρης Αγραβάνης, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr.


O νεαρός άσος του Ιστορικού, o οποίος βοήθησε τα μέγιστα στο να στεφθεί ο Πανιώνιος πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ, εξέφρασε την χαρά του για την πολύ μεγάλη επιτυχία που πέτυχαν οι κυανέρυθροι, τονίζοντας πως η ομάδα έπαιξε με ψυχή, πάθος και συγκέντρωση.

«Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ. Όλα τα παιδιά από το πρώτο παιχνίδι των τελικών πιστεύαμε σιωπηρά ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και ότι είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, παρα το γεγονός ότι πολλοί από τους συμπαίκτες μου ήταν πιο μικροί ηλικιακά. Παίξαμε με ψυχή, πάθος και συγκέντρωση. Κάναμε ότι μας είπαν οι προπονητές σε άμυνα και επίθεση. Το πρώτο ματς ενώ κερδίζαμε στο τέλος δεν ήμασταν ψύχραιμοι και δεν τα είχαμε καταφέρει. Από εκεί και πέρα δείξαμε εγωισμό με την καλή έννοια και τελικά όλα πήγαν καλά», τόνισε αρχικά ο Αγραβάνης.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο του Πανιωνίου και πιο συγκεκριμένα στους Πάνθηρες, οι οποίοι στάθηκαν δυναμικά στο πλευρό της εφηβικής ομάδας:

«Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Αυτή η λέξη μπορεί να τα περιγράψει όλα. Ήταν ο έκτος παίκτης μας. Μας ενθάρρυνε χωρίς ποτέ να δημιουργήσει το παραμικρό στην κερκίδα. Ήταν απλά φανταστικό και του αφιερώνουμε τη μεγάλη νίκη. Ελπίζω να μας ακολουθήσει και στην πάτρα, αλλά φυσικά ναι να συνεχίσει να δίνει το βροντερό παρών στο κλειστό Αρτάκης στην ανδρική ομάδα, γιατί πλησιάζουν και τα play off. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πάνθηρες».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια