Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το 2-0 στο Αλεξάνδρειο!

Να κάνει το 2-0 και να περάσει στην ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος θα επιδιώξει απόψε (23/05, 19:30) ο Ιστορικός στο εκτός έδρ...

Να κάνει το 2-0 και να περάσει στην ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος θα επιδιώξει απόψε (23/05, 19:30) ο Ιστορικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.


Οι κυανέρυθροι πριν από δύο μέρες κατάφεραν να κάνουν το πρώτο βήμα, έστω και δύσκολα, κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και σήμερα θέλουν να δώσουν τέλος στην προημιτελική φάση, φεύγοντας με τη νίκη από το "Αλεξάνδρειο".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, έχοντας κανονικά όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Ο προπονητής του Ιστορικού περιμένει από την ομάδα του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη σε όλη την διάρκεια του ματς, προκειμένου να καταφέρει να φτάσει στην επιτυχία.

«Περιμένουμε ένα εξίσου δυνατό αγώνα με τον πρώτο και εκείνο, που θέλουμε είναι μεγαλύτερα διαστήματα, στα οποία να ήμαστε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόζουμε το πλάνο μας. Είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40’ και να παλέψουμε το παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις μας για το επιθυμητό αποτέλεσμα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Έλληνα τεχνικού για τον αγώνα με τον Άρη.

Ο Κρις Μπούκερ από την πλευρά του τόνισε για το ματς: «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να μειώσουμε τα λάθη μας, να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για νίκη».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια