Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Συγκέντρωση και στα 40'»

Συγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά ζήτησε από τους παίκτες του Πανιωνίου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εν όψει του δεύτερου αγώνα  (23/5, 7.30 μ.μ.,...

Συγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά ζήτησε από τους παίκτες του Πανιωνίου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εν όψει του δεύτερου αγώνα  (23/5, 7.30 μ.μ., ΕΤ1) για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ με αντίπαλο τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.


«Μετά τον πρώτο αγώνα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον Άρη μέσα στην έδρα του», δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής των «κυανέρυθρων» και επισήμανε ότι: «Περιμένουμε ένα εξίσου δυνατό αγώνα με τον πρώτο και εκείνο, που θέλουμε είναι μεγαλύτερα διαστήματα, στα οποία να ήμαστε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόζουμε το πλάνο μας. Είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40’ και να παλέψουμε το παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις μας για το επιθυμητό αποτέλεσμα».

«Στον αυριανό αγώνα σε σχέση με το πρώτο ματς της σειράς πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να μειώσουμε τα λάθη μας, να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για νίκη», τόνισε ο Κρις Μπούκερ για την αυριανή αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια