Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ένα μπαράζ, ένας τελικός, η σουπερλίγκ κι όλοι οι άλλοι...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος... Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει αρκετές μέρες ώστε οι φίλοι της μπάλας να θέλουν να πάρουν την τζούρα τους α...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος...

Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει αρκετές μέρες ώστε οι φίλοι της μπάλας να θέλουν να πάρουν την τζούρα τους από (χλωρό) χορτάρι.


Η μια αναμέτρηση, μεσοβδόμαδα, ανούσια αλλά ας πούμε πως για τα χαρτιά και μόνο πρέπει να ξεκαθαρίσει ο 6ος από τον 7ο. Και σκάει η είδηση από τη σουπερλίγκ πως θα διεξαχθεί ο αγώνας στη Νέα Σμύρνη (!!!). Άφωνοι άπαντες (πλην των Πανθήρων). Τα ερωτήματα πολλά. Γιατί να φέρετε (κ)οπαδούς μέσα στην καρδιά της πόλης μας, διαβεβαιώνοντάς μας πως δεν θα γίνουν επεισόδια ; IQ nr. ? Γιατί η Ξάνθη να κατέβει Αττική και να μην γίνει ο αγώνας σε ουδέτερη περιοχή π.χ. στη Λάρισα;
Δυστυχώς ποτέ κανένας δεν θα μας απαντήσει, γιατί ο κόσμος που έπινε τον καφέ του έπρεπε να μαζέψει τα παιδιά του και με την ψυχή στο στόμα να φύγει αλαφιασμένος από ένα πολεμικό τοπίο που δημιούργησαν κάποιοι ανεγκέφαλοι βάζελοι εισβάλοντας με τα μηχανάκια μέσα στην πλατεία.
Για τις καταστροφές και το πλιάτσικο το μόνο που έχω να πω είναι πως εαν είχα κατάστημα στα πέριξ και είχα υποστεί ζημιές θα απαντούσα με αγωγή προς τη διοίκηση της σουπερλίγκ ζητώντας αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Έτσι, ρε πούστη, γιατί κάποιος κάποτε πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα.

Κι εκεί που η ζωή στην πόλη επανέρχεται σιγά σιγά στα φυσιολογικά της, έρχεται ένας τελικός κυπέλλου Ελλάδος να μας γεμίσει το Σαββατόβραδο. Εκεί όπου ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον (αεί) τιτλούχο Ολυμπιακό για να του αποσπάσει το ήδη δοσμένο (όπως αποδείχθηκε) κύπελλο.
Γράφτηκαν ήδη πολλά οπότε θα αρκεστώ στις δύο φάσεις που έκριναν (αλλοίωσαν) το αποτέλεσμα.
Η μια φάση στο 30' όπου ο Φουστέρ έπρεπε να δει απευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης (ο Γιάχος αρκέστηκε στην κίτρινη) και φυσικά στην φάση της απομάκρυνσης του Μανιάτη στη γραμμή με τον αγκώνα, (κόκκινη και πέναλτι), όπου πάλι ο Γιάχος είπε απλά "παίζεται".
Αν λοιπόν, όπως θα έπρεπε, ο γαύρος έπαιζε με 9 και ήταν πίσω στο σκόρ με 2-1 θα ήταν άλλος ο κυπελλούχος. Αυτός που άξιζε να το πάρει. Ο Αστέρας στην προκειμένη.

Θα μου πείτε τώρα κάθεσαι και ασχολείσαι με βαζελόγαυρους, Ξανθιώτες και Τριπολιτσιώτες.
Όχι φίλοι μου. Καμία απολύτως όρεξη δεν έχω να ασχοληθώ με κανέναν πλην της Πανιωνάρας μας.
Απλά με χαλάει πια στο στομάχι άσχημα όλη αυτή η ξεφτίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου που εκεί μέσα πρέπει να παλεύει και η ομάδα της καρδιάς μου.
Με πονάει επίσης όταν αφήνουν κάποιοι (που δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι) να γίνεται η πόλη μου πεδίο μάχης.
Αυτά.

ΥΓ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον Πας Γιάννινα να ξεμπερδέψει με τα γραφειοκρατικά και να μην αφήσει περιθώρια σε κοράκια να πάρουν τη θέση του.

ΥΓ2. Χαίρομαι ιδιαίτερα βλέποντας στην απονομή του (αεί) τιτλούχου να παρευρίσκονται τρεις κι ο κούκος. Σας σιχάθηκαν ακόμα κι οι δικοί σας. Άντε βρε και του χρόνου παρών μόνο ο πρόεδρος !

1 σχόλιο

  1. ΑΛΛΗ ΚΩΛΟΜΑΔΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ... ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ... ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή