Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι διακανονισμοί με τους παίκτες...

Τις απαραίτητες διαδικασίες για τους διακανονισμούς που αφορούν τα χρήματα που οφείλονται στους παίκτες του Πανιωνίου ξεκίνησε η διοίκηση το...

Τις απαραίτητες διαδικασίες για τους διακανονισμούς που αφορούν τα χρήματα που οφείλονται στους παίκτες του Πανιωνίου ξεκίνησε η διοίκηση του Ιστορικού.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal", η κυανέρυθρη διοίκηση θα διασφαλίσει τα φετινά χρήματα των κυανέρυθρων με εκχωρήσεις από τα τηλεοπτικά της επόμενης σεζόν και τη χορηγία του ΟΠΑΠ.

Από εκεί και πέρα, άμεσα θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις με τους Γουνδουλάκη, Μενδρινό και Οκόγε, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν.

Τέλος, την προσεχή Δευτέρα οι παλαίμαχοι του Πανιώνιου θα μεταβούν στην Πάτρα για το φιλικό που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Γιάννη Γραβάνη. Eκ μέρους της κυανέρυθρης ΠΑΕ το παρών στο εν λόγω φιλικό θα δώσει ο αντιπρόεδρος Παντελής Τσιλαλίδης.

3 σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΕΣ ΩΦΗΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re paidia pios logikos an8rwpos 8a evaze auti tn epoxi ta lefta tou se mia etairia pou tn vazei mesa kata pl?den ginodai auta!!prepei na 3exrewsoume kai meta as milisoume gia ependiti..kaneis dne 8a mas parei etsi me xreoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΣΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ20 Μαΐου 2013 στις 2:32 μ.μ.

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΤΑ ΑΛΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΕΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ.... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΡΑΦΕΣ...Δ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή