Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέλει να «δέσει» Αυλωνίτη!

O Τάσος Αυλωνίτης ήταν φέτος -χωρίς αμφιβολία- από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές του Ιστορικού. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικ...

O Τάσος Αυλωνίτης ήταν φέτος -χωρίς αμφιβολία- από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές του Ιστορικού.


Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014 με τον Ιστορικό και μάλιστα πριν από λίγο καιρό το όνομά του είχε απασχολήσει τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Οι «κυανέρυθροι» από την μεριά τους, όμως, δεν ανησυχούν και σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal" έχουν σχεδόν κανονίσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες προς το πρόσωπό του, ενώ έχουν και πολύ καλή συνεργασία με τον ατζέντη του Νίκο Λυμπερόπουλο.

Πρόθεση της διοίκησης του Πανιωνίου είναι να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Αυλωνίτη μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και να τον «δέσει» από τώρα για τουλάχιστον ένα ή δύο χρόνια ακόμη.

Η διοίκηση της ομάδας δεν θέλει να αφήσει το εν λόγω θέμα για τον Χειμώνα, αφού ο παίκτης από τον Δεκέμβριο θα μπορεί να "ψαχτεί" από μόνος του.

Άλλωστε, οι κυανέρυθροι θέλουν να αποφύγουν στο άμεσο μέλλον περιπτώσεις του τύπου Σπυρόπουλου, κάτι που έκαναν και με τους νεαρούς Κούρο, Κούρντι και Ντούνη, τους οποίους έσπευσε να "δέσει" από νωρίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια