Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα... Άρης!

Ο Ιστορικός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε άνετα στη νίκη στο εκτός έδρας ματς με τον Ίκαρο στην Καλλιθέα, ωστόσο χρόνος για ...

Ο Ιστορικός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε άνετα στη νίκη στο εκτός έδρας ματς με τον Ίκαρο στην Καλλιθέα, ωστόσο χρόνος για πανηγύρια και εφησυχασμό δεν υπάρχει!


Οι κυανέρυθροι την Τρίτη (21/05), στο κλειστό της Αρτάκης, ρίχνονται στην... μάχη των πλέι οφ, όπου στην πρώτη φάση θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Άρη.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει το πλεονέκτημα της έδρας στις αναμετρήσεις με τους "κίτρινους" της Θεσσαλονίκης και αν παρουσιαστεί σοβαρή και δείξει το καλό της πρόσωπο, όπως δηλαδή έκανε και στον αγώνα με τον Ίκαρο, τότε δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες από τον αντίπαλο της.

Όσον αφορά το ματς της Καλλιθέας, ο Ιστορικός έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και χωρίς να... ιδρώσει κατάφερε να πάρει μία εύκολη νίκη.

Η πιεστική άμυνα, αλλά και οι σωστές επιλογές στην επίθεση ήταν τα στοιχεία που είχε ο Πανιώνιος και έτσι "κλείδωσε" τον Ίκαρο, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στα θετικά του εν λόγω αγώνα η εξαιρετική εικόνα του Λάντον Μίλμπουρν, που επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ ξεχώρισε και η παρουσία των Γιάνκοβιτς, Μπόγρη, Πέιν και του νεαρού Αγραβάνη.

Πλέον, όμως, η αναμέτρηση με τον Ίκαρο αποτελεί παρελθόν, με το μυαλό όλων στην ομάδα να βρίσκεται στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Άρη, την Τρίτη (21/05) στη Νέα Σμύρνη.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια