Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: «Έτοιμοι για τον τελικό»

Έτοιμος για το αυριανό (25/5, 19:30) τελευταίο αγώνα της προημιτελικής σειράς των πλέι οφ με αντίπαλο τον Άρη στο κλειστό της Νέας Σμύρνης ε...

Έτοιμος για το αυριανό (25/5, 19:30) τελευταίο αγώνα της προημιτελικής σειράς των πλέι οφ με αντίπαλο τον Άρη στο κλειστό της Νέας Σμύρνης είναι ο Πανιώνιος σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.


«Το παιχνίδι είναι ένας τελικός και από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του «Ιστορικού» στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (esake.gr). «Έχουμε δουλέψει καλά και σωστά όλη την αγωνιστική χρονιά, έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε την τρίτη θέση στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου και εκείνο, που απομένει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το παιχνίδι μας», τόνισε ο Σφαιρόπουλος.

«Πρόκειται για έναν τελικό», παρατήρησε ο Γιάννης Αθηναίου και επισήμανε ότι: «Μας πείραξε ο τρόπος, που χάσαμε στην Θεσσαλονίκη και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι μας έχουν διδάξει οι προπονητές ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την νίκη και για να φτάσουμε στον στόχο μας θα κάνουμε το παν. Περιμένουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας. Όλη την σεζόν αποτελεί τον έκτο παίκτη μας και μας δίνει ώθηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια