Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διακοπές και... σχεδιασμός!

Την τελευταία τους προπόνηση για την φετινή σεζόν πραγματοποίησαν οι παίκτες του Πανιωνίου την Τετάρτη (15/05) και πλέον είναι ελεύθεροι για...

Την τελευταία τους προπόνηση για την φετινή σεζόν πραγματοποίησαν οι παίκτες του Πανιωνίου την Τετάρτη (15/05) και πλέον είναι ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.


Οι κυανέρυθροι γυμνάστηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί και μετά το τέλος της προπόνησης ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ χαιρετήθηκαν ενόψει του Καλοκαιριού και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας αγωνιστική περίοδο. 

Φυσικά οι παίκτες πήραν και τα απαραίτητα προγράμματα από το τεχνικό τιμ, ώστε να μην... ξεφύγουν στις διακοπές τους!

Ξεκινάει ο σχεδιασμός

Από εκεί και πέρα, σύντομα θα πέσει στο "τραπέζι" της διοίκησης ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός Κωνσταντίνος Παναγόπουλος παρέδωσε την έκθεση του στον Λάζαρο Κουτλίδη, ο οποίος αφού πρώτα την εξετάσει προσεκτικά θα τη παρουσιάσει στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πανιώνιος στο μεταγραφικό "παζάρι" αναμένεται να κινηθεί για δεξί μπακ, για αμυντικό χαφ (ίσως και δύο), για έναν ποδοσφαιριστή με οργανωτικές ικανότητες και για ένα "οκτάρι".

Βέβαια, σε περίπτωση που υπάρξουν πωλήσεις παικτών, κάτι που είναι και πολύ πιθανό, ο σχεδιασμός θα αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας, ενώ θεωρείται -σχεδόν- δεδομένο πως ο Ιστορικός θα έχει περιορισμό στις μεταγραφές, λόγω έλλειψης αδειοδότησης.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο