Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με κόσμο κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση των πλέι οφ. Ο Α...

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση των πλέι οφ.


Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε την κυανέρυθρη ΚΑΕ με χρηματικό πρόστιμο για όσα έγιναν μετά το τέλος του 3ου αγώνα με τον Άρη, κάτι που σημαίνει πως το Αρτάκης θα είναι κατάμεστο στο ματς με τον ΠΑΟ.

Η πρώτη αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 3/6 και αν χρειαστεί και 4ο ματς (σ.σ. τα δύο πρώτα θα γίνουν στο Ο.Α.Κ.Α. στις 29/5 & 31/5), τότε ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη 5 /6.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ:

α) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου μετά την λήξη του αγώνα, πρόστιμο 2.200,00€, β) για το υβριστικό σύνθημα κατά φυσικού προσώπου με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ και γ) για υβριστικό σύνθημα που δεν απευθύνεται σε φυσικό πρόσωπο και δεν συνιστά προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 25-5-2013.

Διάβασε περισσότερα στο: Με κόσμο κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Πανιώνιος | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια