Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καταλήγουν στον Γρίβα για βοηθό του Παναγόπουλου!

Στον "εκλεκτό" που θα αναλάβει την θέση του βοηθού του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον πάγκο της ομάδας φαίνεται πως κατέληξαν στον...

Στον "εκλεκτό" που θα αναλάβει την θέση του βοηθού του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον πάγκο της ομάδας φαίνεται πως κατέληξαν στον Πανιώνιο.


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το "novasports", ο άνθρωπος που θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο πόστο του βοηθού προπονητή θα είναι ο Γιάννης Γρίβας.

Ο 32χρονος επιθετικός αυτή τη περίοδο αγωνίζεται στην Προοδευτική, όμως με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν του πρωταθλήματος της Football League 2, θα κρεμάσει τα παπούτσια του  και εν συνεχεία θα ξεκινήσει μία νέα καριέρα, αφού θα ενσωματωθεί στο τεχνικό τιμ του Ιστορικού.

Από εκεί και πέρα, δύο είναι οι πιθανές ημερομηνίες έναρξης της προετοιμασίας του Πανιώνιου για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η κυανέρυθρη προετοιμασία για τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας θα αρχίσει είτε στις 26 Ιουνίου είτε την 1η Ιουλίου, ανάλογα με την ολοκλήρωση ή όχι του μεταγραφικού σχεδιασμού.

2 σχόλια

  1. plaka kanoume etsi?ti ginete re tsabale to polo ethnikarious kai i pae proodeutiki?alakse kai to sima tou istorikoy na teleioneis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI EINAI ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ? ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΡΩΙΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή