Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα... γενικός αρχηγός!

Μετά την συμφωνία με τον Γιάννη Γρίβα, ο οποίος θα είναι ο βοηθός του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον πάγκο του Πανιωνίου, οι άνθρωποι της ομ...

Μετά την συμφωνία με τον Γιάννη Γρίβα, ο οποίος θα είναι ο βοηθός του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον πάγκο του Πανιωνίου, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε αναζήτηση νέου γενικού αρχηγού.


Να θυμίσουμε πως μέχρι πρότινος στο εν λόγω πόστο βρισκόταν ο Αντώνης Μανίκας, όμως πλέον ο πολύπειρος τεχνικός θα αναλάβει νέα δουλειά, η οποία θα έχει να κάνει με διάφορες προτάσεις υποψήφιων μεταγραφικών στόχων της ομάδας, ενώ θα ασχοληθεί ενεργά και με τις ακαδημίες του συλλόγου και έτσι θα βρίσκεται και στο πλευρό του Εβανς Παυλόπουλου.

Έτσι, οι κυανέρυθροι αναζητούν τον κατάλληλο για την θέση του γενικού αρχηγού, με ένα όνομα το οποίο έχει συζητηθεί να είναι και αυτό του Πάρη Ανδράλα, σε περίπτωση βέβαια που αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Πάντως, στο "τραπέζι" έχουν πέσει και άλλα ονόματα, τα οποία και θα μελετηθούν και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Καλως ορισει και να δουλεψει ο Γριβας.Απλα θελει να τον μαζεψουν λιγο μην γινει ..Κατιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή