Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες για την πρόκριση!

Με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το "εισιτήριο" της πρόκρισης για την ημιτελική φάση των πλέι οφ θα αγωνιστεί απόψε (25/05, 19:30...

Με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το "εισιτήριο" της πρόκρισης για την ημιτελική φάση των πλέι οφ θα αγωνιστεί απόψε (25/05, 19:30) ο Ιστορικός στο κατάμεστο Αρτάκης κόντρα στον Άρη.


Οι κυανέρυθροι θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, μετά από την ήττα της Θεσσαλονίκης και άπαντες στον σύλλογο ευελπιστούν πως η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει και θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη.

Στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα βρεθούν -όπως πάντα- και οι φίλοι του Πανιωνίου, οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να... οδηγήσουν την ομάδα στην πρόκριση.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο προπονητής του Ιστορικού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ στις δηλώσεις του για το αποψινό ματς τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχουμε δουλέψει καλά και σωστά όλη την αγωνιστική χρονιά, έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε την τρίτη θέση στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου και εκείνο, που απομένει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Από την μεριά των παικτών, ο Γιάννης Αθηναίου δήλωσε: «Πρόκειται για έναν τελικό. Μας πείραξε ο τρόπος, που χάσαμε στην Θεσσαλονίκη και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι μας έχουν διδάξει οι προπονητές ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την νίκη και για να φτάσουμε στον στόχο μας θα κάνουμε το παν. Περιμένουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας. Όλη την σεζόν αποτελεί τον έκτο παίκτη μας και μας δίνει ώθηση».

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 και διεξάγεται στο κλειστό της οδού Αρτάκης στη Νέα Σμύρνη.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια