Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς αποχώρηση ο Ρόκας!

Δύσκολα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ιστορικό ο Στάθης Ρόκας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday", η διοίκηση τη...

Δύσκολα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ιστορικό ο Στάθης Ρόκας.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday", η διοίκηση της ομάδας μετέφερε στον παίκτη πως μπορεί να αποχωρήσει εφόσον βρει πρόταση που τον ικανοποιεί, αφού οι οικονομικές δυσκολίες του συλλόγου δεν επιτρέπουν να καλύψουν το συμβόλαιό του.

Ο Ρόκας δεσμεύεται με άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και πλέον αν ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει τότε θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία για την εξασφάλιση των δεδουλευμένων του.

Ο 28χρονος μεσοαμυντικός είχε φέτος 19 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στον Πανιώνιο με θέμα συζήτησης τη λειτουργία των ακαδημιών  τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην εν λόγω κουβέντα αναμένεται να δώσουν το παρών οι Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, Αντώνης Μανίκας, Έβανς Παυλόπουλος, Παντελής Τσιλαλίδης, αλλά και ο Λάζαρος Κουτλίδης.

1 σχόλιο

  1. Ρε παλικαρια περιμενετε να σωθουμε παλι μονο με πιτσιρικια?εφυγε ο φανουρης,φευγει ο ροκας,τα ιδια για μενδρινο,εφυγε απο γεναρη ο ροβας(καλυτερος παιχτης στον πρωτο γυρο),πουληστε και αραβιδη και να ετοιμαζομαστε για τριτη εθνικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή