Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενημέρωσε Πανιώνιο ο Τσακίρης!

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου ενημερώθηκαν και επίσημα από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για την πώληση του "Απήλιον" στον Παναθηναϊκό και π...

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου ενημερώθηκαν και επίσημα από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για την πώληση του "Απήλιον" στον Παναθηναϊκό και πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις, από την μεριά του ΠΑΟ, για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα.


Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ιστορικού, αφού πρώτα υπέγραψε με τον Αλαφούζο τα σχετικά συμβόλαια, ενημέρωσε τον Πανιώνιο για την πώληση του προπονητικού κέντρου "Απήλιον" και ότι θα πρέπει οι κυανέρυθροι να αποχωρήσουν στο τέλος της σύμβασης.

Έτσι, το "Απήλιον" αποτελεί παρελθόν για τον Ιστορικό, αφού πλέον -με τις ευχές του Κωνσταντίνου Τσακίρη- περνάει σε "πράσινα" χέρια!

9 σχόλια

  1. Η υπόθεση σηκώνει κασμάδες για να μην πώ μπουλτόζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σε δω Μίχου που μας έλεγες τι θα το κάνει το προπονητικό ο Τσακίρης χωρίς τον Πανιώνιο???? Όταν το πούλαγε στην ΠΑΕ 3 εκατομ. σε 10 ετήσιες δόσεις των 300.000 (μόνο να αναλάβει η ΠΑΕ το δάνειο στην EUROBANK) δεν μας έκανε. Τώρα το πούλησε 8 εκατ. στον Αλαφούζο. Αλλά τι σε νοιάζει εσένα και τον Γκλεζάκο,τον Κουτλίδη και τον Σουφλέρη????? Ο δικος σας ο μισθός να πέφτει (2.900 το μήνα) ι και ας τα παιδάκια των ακαδημίων - που είναι η μόνη ελπίδα να κάνει κάτι ο Πανιώνιος- να πηγαίνουν στις άλλες ομάδες.
    Υ.Γ. Το ότι έχουμε ανύπαρκτους και λαμόγια στη διοίκηση δε δικαιολογεί καθόλου τον τσακίρη που το πούλησε στους σιχαμένους, αλλά άλλο αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΩ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΟΊΚΗΣΉ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΟΥΝΕ ΤΟ ΑΠΗΛΛΙΟΝ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΑΕ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ?ΓΙΑ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΖΕΙ ΠΟΣΟ?ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ?ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΡΠΑΧΤΟΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ...ΤΣΙΠΙΔΕΣ...Κ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ 2 ΜΕΡΙΕΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΣ Ησουν τελικα ποτε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ή μας δούλευες όλους μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απιστευτα πραγματα...
    οσο με πληγωνεις αλλο τοσο με πορωνεις
    οτι και να περασεις θα ειμαι μαζι σου ιστορικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζιγκερ παρε τον Πανιωνιο να τους τρελανεις ολους αγορι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βάζεις τα λευτά εσύ ρε έξυπνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. giati aytoi tha ta evazan h mhpws h pae kai ta esodaths....osa kai an htan.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όχι γιατί δεν έχουν να βάλουν, δεν είναι λεφτάδες σαν τον τσακίρη ή όποιον άλλον. Άμα δεν τα βάλουν αυτοί και δεν τα βάλει ούτε ο κος Κλοτσώνης, δεν βλέπω πως θα αγοράζαμε το απήλιον από τον Τσακίρη. Είμαστε όλοι τσίπιδες λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή