Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκέψεις αποχώρησης από Παναγόπουλο!

Το δυσάρεστο γεγονός της απώλειας του προπονητικού κέντρου "Απήλιον" φαίνεται πως φέρνει πολλές και άμεσες εξελίξεις στον σύλλογο....

Το δυσάρεστο γεγονός της απώλειας του προπονητικού κέντρου "Απήλιον" φαίνεται πως φέρνει πολλές και άμεσες εξελίξεις στον σύλλογο.


Την Πέμπτη (30/05) παραιτήθηκε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Λάζαρος Κουτλίδης και σύμφωνα με δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας, τον ίδιο δρόμο είναι έτοιμος να ακολουθήσει και ο γ' αντιπρόεδρος, Νίκος Γκλεζάκος.

Έτσι, με αυτές τις εξελίξεις ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος νιώθει.... ξεκρέμαστος και φέρεται να κάνει σκέψεις περί αποχώρησης από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο νεαρός προπονητής μπορεί να είχε συμφωνήσει με τους κυανέρυθρους για τη νέα σεζόν, ωστόσο βλέπει πως οι άμεσοι συνεργάτες του, με τους οποίους είχε κάνει και όλο το σχεδιασμό της χρονιάς, αποχωρούν από τον Ιστορικό και έτσι ακόμη και το δικό του μέλλον στον Πανιωνίο μοιάζει αβέβαιο!

Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν είναι εξαιρετικά μεγάλα, αφού εκτός από την αναμενόμενη μη αδειοδότηση, χάθηκε το προπονητικό κέντρο, ενώ όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος!

1 σχόλιο

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΟΤΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗΣ?? ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΝΑΝΙΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΚΟΥΤΛΙΔΗΣ Η Ο Γ'ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΗΛΕΙΟ ΟΧΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΙ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή