Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το καλύτερο στο ΟΑΚΑ!

Στην μάχη της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ ρίχνεται σήμερα (29/05, 18:15) ο Πανιώνιος, όπου αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το πρ...

Στην μάχη της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ ρίχνεται σήμερα (29/05, 18:15) ο Πανιώνιος, όπου αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το πρώτο ματς της σειράς.


Οι κυανέρυθροι θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα στους "πράσινους", διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούν.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έτσι θα έχει κανονικά όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Στις δηλώσεις του για τον αγώνα του ΟΑΚΑ, ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε: «Ξεκινάμε την σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ, ασφαλώς, όχι ως φαβορί. Συνεπώς πρέπει χωρίς πίεση να είμαστε έτοιμοι να αποδώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να δείξουμε το πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, που μπορούμε. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα και «βάθος» στο ρόστερ του. Ενισχύθηκε με δύο πολύ καλούς παίκτες, όμως, και εμείς έχουμε δείξει ότι όταν παίζουμε με βάση τις δυνατότητες μας μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο».

Από την πλευρά των αθλητών, ο Βασίλης Καββαδάς είπε: «Στην σειρά των αγώνων με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας», επισήμανε ο 22χρόνος άσος των «κυανέρυθρων» και συνέχισε: «Έχουμε κάνει την ανάλογη προετοιμασία και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’ και όσο είναι δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί».

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και θα ξεκινήσει στις 18:15.

Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια