Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν το... πάλεψε!

Ένας πολύ κακός Πανιώνιος γνώρισε εύκολα την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 84-61, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης ανάμεσα στις ...

Ένας πολύ κακός Πανιώνιος γνώρισε εύκολα την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 84-61, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης ανάμεσα στις δύο ομάδες.


Ο Ιστορικός σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να μπει στο "πνεύμα" της αναμέτρησης και έτσι μοιραία δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στα 40 λεπτά, πήραν μεγάλη διαφορά στο σκορ την οποία και διατήρησαν ως το τέλος, δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τον Πανιώνιο.

Επόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες την Παρασκευή (31/05) και πάλι στο ΟΑΚΑ και για να καταφέρει η ομάδα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, τότε σίγουρα θα πρέπει να δείξει μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι της και να έχει περισσότερη συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση.

Πρώτος σκόρερ του Ιστορικού ήταν ο Νίκος Παππάς με 14 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Πέιν με 11. Ιδιαίτερα καλή παρουσία είχε ο νεαρός Αγραβάνης.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 41-30, 71-45, 84-61

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Διαμαντίδης 11, Μπράμος 3, Σχορτσιανίτης 10, Τσαρτσαρής 9, Γκιστ 2, Κάρι 14, Λάσμε 11, Ξανθόπουλος, Γκουίν 4, Ούκιτς 7, Ματσιούλις 10, Σκορδίλης 3.

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Παππάς 14, Γιάνκοβιτς 10, Μπατής, Αθηναίου 2, Αθανασούλας 4, Καββαδάς 4, Αγραβάνης 4, Μίλμπουρν 8, Πέιν 11, Μπούκερ 2, Κις, Μπόγρης 2.


Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια