Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ψ Υ Χ Α Ρ Α . . .

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος... Μόνο η ψυχή έσωσε την παρτίδα στην τριπλέτα με τον Άρη. Ο εξαιρετικά ανεβασμένος αγωνιστικά αντίπαλος ...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος...

Μόνο η ψυχή έσωσε την παρτίδα στην τριπλέτα με τον Άρη.
Ο εξαιρετικά ανεβασμένος αγωνιστικά αντίπαλος που απείχε μακράν του Άρη που αντιμετωπίσαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έκανε και την τρίτη μεταξύ μας αναμέτρηση, θρίλερ.

Αν προσθέσεις τη δυστοκία μας και κάποια (πολλά ομολογουμένως) φάλτσα σφυρίγματα, φέρανε το παιχνίδι να ξεκαθαρίζει, πάλι, στα τελευταία λίγα λεπτά.

Θα σταθώ στην εκπληκτική άμυνα με τα αλλεπάληλα κλεψίματα όπως και σε δύσκολα τελειώματα, (τρίποντα, καρφώματα) που "έσπαγαν τον τσαμπουκά" τις κρίσιμες στιγμές.

Η ψυχάρα του Πάνθηρα πήρε το ματς και από τις σφυρίχτρες που αν και δεν πείθομαι πως ξαφνικά "αγάπησαν" τον Άρη, περισσότερο τείνω να πιστέψω πως ήταν ένα προμύνημα για το τι θα ακολουθήσει. Ανυπομονώ να εκπλαγώ ευχάριστα βλέποντας διαιτησίες 50-50 στα ματς με τον βάζελο. Ίδωμεν.

Έχω ξαναπεί πως αυτή η ομάδα και σαν μονάδες αλλά και σαν σύνολο δεν υστερεί από κανέναν αντίπαλο. Οι άλλοι μας κοιτάνε στα μάτια, όχι εμείς εκείνους, τους όποιους...

Συγχαρητήρια σε όλα τα τρελοΠανθήρια στο παρκέ, στον κόουτς, στον πρόεδρο, σε όλους τους συντελεστές εντός και εκτός γηπέδου, στον κόσμο που έκανε κολαστήριο το Αρτάκης και φυσικά στους Πάνθηρες που κράτησαν ψηλά την ψυχή των παικτών ώστε να καταφέρουν να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Βάζελε ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια