Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος θα προχωρήσει, είτε το θέλουν μερικοί, είτε όχι!

Ο Πανιώνιος μπορεί να γνώρισε"συνωστισμούς", ξεριζωμούς και προσφυγιές, βρήκε όμως τον δρόμο του και ρίζωσε στην Αθήνα. Έγινε ο α...

Ο Πανιώνιος μπορεί να γνώρισε"συνωστισμούς", ξεριζωμούς και προσφυγιές, βρήκε όμως τον δρόμο του και ρίζωσε στην Αθήνα.


Έγινε ο αθλητικός φάρος στα νότια προάστια της πρωτεύουσας και το κύριο αθλητικό σημείο αναφοράς του ξεριζωμένου ελληνισμού της Ιωνίας. Πέρασε δια πυρός και σιδήρου, γνώρισε μεγάλες διακρίσεις και χαρές, αλλά και πισώπλατα μαχαιρώματα, πίκρες, εσωτερικές έριδες, προδοσίες και αποτυχίες. Επιβιώνει παρά τις δύσκολες συνθήκες και τις χαμένες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε.

Η απώλεια της προπονητικής βάσης της ποδοσφαιρικής ομάδας του στο ΑΠΗΛΙΟΝ, αποτελεί ένα μεγάλο πισωγύρισμα και ευθεία βολή στην βιωσιμότητα της προοπτικής του που στηριζόταν στις Ακαδημίες και τις Υποδομές.

Σ'αυτήν την δύσκολη στιγμή δεν χρειάζονται κατάρες ούτε για τους μεν (που το αποφάσισαν), ούτε για τους δε (που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τους αποθαρρύνουν και να τους διώξουν από τον Πανιώνιο, τορπιλλίζοντας τα φιλόδοξα και οραματικά τους σχέδια για νέο γήπεδο-στολίδι κ.ο.κ.).

Χρειάζεται από όλους αυτοκριτική, περίσκεψη, ψυχραιμία, συσπείρωση και συγκροτημένη αντιμετώπιση της κατάστασης με προγραμματισμό της επόμενης μέρας.

Για μια ακόμη φορά ο Πανιώνιος λαβωμένος, καλείται να ξανασταθεί στα πόδια του. Θα το καταφέρει εάν επιτέλους παραμεριστεί από όλους η διχόνοια, η μεμψιμοιρία, η μικρο-ιδιοτέλεια και οι αποπροσανατολιστικοί εγωισμοί που δεν οοοδηγούν πουθενά. Ο Πανιώνιος θα προχωρήσει, είτε το θέλουν μερικοί, είτε όχι. Γιατί λιμάνι του είναι η Σμύρνη και προορισμός του η ιστορία.

1 σχόλιο

  1. Μάνος Κιλημάντζος30 Μαΐου 2013 στις 6:01 μ.μ.

    O Τσακίρης επιχειρηματίας είναι και δεν μπορεί κανείς να του πει τι θα κάνει την περιουσία του.
    Απο την άλλη όμως ....δηλώνει και Πανιώνιος ...


    40 γήπεδα εχει στο ΑΠΗΛΙΟΝ. Λίγες ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ εγκαταστάσεις για χρήση του Πανιωνίου δεν μπορούσαν να κρατηθούν μέσα στην συμφωνία;;;


    Εκτός κι αν πρόκειται για γινάτι , οπότε κατατάξτε τον εκεί που πρέπει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή