Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα προβλήματα που δημιουργούνται και το... μικρό οικονομικό όφελος!

Ιδιαίτερα μεγάλα είναι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος, μετά την αναγκαστική αποχώρηση από το Κορωπί, λόγω της πώλησης του Απ...

Ιδιαίτερα μεγάλα είναι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος, μετά την αναγκαστική αποχώρηση από το Κορωπί, λόγω της πώλησης του Απήλιον από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη στον Γιάννη Αλαφούζο!


Το βασικό ζήτημα είναι το θέμα των ακαδημιών του συλλόγου. Ο Ιστορικός φιλοξενούσε στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου αρκετά παιδιά ομάδων που προέρχονταν από την επαρχία τα οποία πλέον, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και αν δεν υπάρξει άλλη ανάλογη λύση, μένουν κυριολεκτικά άστεγα.

Σημαντικό πρόβλημα επίσης αντιμετωπίζει και η πρώτη ομάδα του Πανιωνίου. Όπως είναι γνωστό χρήματα για ανάλογες εγκαταστάσεις δεν υπάρχουν και έτσι θα πρέπει να βρεθεί λύση σε μεμονωμένο γήπεδο της Αττικής. Σίγουρα λύσεις πολλές δεν υπάρχουν, όμως οι άνθρωποι του Πανιωνίου είναι αναγκασμένοι να εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις.

Να σημειωθεί τέλος ότι τουλάχιστον από την αγοραπωλησία η ΠΑΕ θα βάλει στα ταμεία της ένα αρκετά σεβαστό ποσό, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δικαιούται, βάσει συμβολαίου, το 10% του συνολικού τιμήματος.

Αν δηλαδή η συμφωνία κλείσει πάνω από 6 εκ. ευρώ, τότε το ποσό που θα εισπράξει η κυανέρυθρη ΠΑΕ θα είναι 600.00 και πάει –φυσικά- λέγοντας!

11 σχόλια

  1. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!ΝΤΡΟΠΗ!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ ΑΜΕΣΑ!ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ!Κ ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΡΈΩΝΕ Η ΠΑΕ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ!ΑΛΛΑ ΠΙΑ ΠΑΕ?ΤΣΙΠΙΔΕΣ ΕΙΣΤΕ Κ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ...ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ 10% ΑΡΕ ΤΣΙΠΙΔΕΣ!ΑΝ ΔΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ 700 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΛΕΜΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ?ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΤΟ 10% ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 70 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΡΑΨΑΤΕ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΔΩ...ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΒΑΖΕΛΟΓΑΒΡΕ!!ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΟ ΛΑΓΟΠΡΟΒΑΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TI ΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΟΟΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ !!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ?? ΑΑ ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ! (ασχετο αν τωρα τον θελουμε ολοι ξαφνικα) Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΗΛΙΟΝ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ! ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Η ΟΧΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μου θελατε ρεκομπα το ενα το αλλο
    τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους
    τωρα αποχαιρετα το ΑΠΗΛΙΟΝ που χανεις
    γαμω την τρελα μου παλι στην ζητιανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μου αρέσει που πας να κάνεις διάλογο με λογικά επιχειρήματα απέναντι στο τρολ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑΧΑΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΑΝΕ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΝΑΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΝΑΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΗ ΤΟ ΑΠΗΛΙΟΝ ΝΑ ΦΕΡΗ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ (ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ )ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ ΑΝ ΔΙΠΛΑΤΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΑΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ.ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ .ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΗΛΘΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΗΛΙΟΥ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΣ .ΤΩΡΑ ΘΕΛΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΕΛΠΙΖΩ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΑΚΗΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ kostas3 ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ"Το Απήλιον θα κοστίσει στους πράσινους οχτώ εκατομμύρια ευρώ, συν άλλα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τα επιπλέον 50 στρέμματα και θα αποπληρωθεί σε δόσεις...AYTO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ?Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΟΣΕΙΣ?ΤΣΙΠΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Απήλιον δεν ήταν περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ (προφανώς) ούτε
    δωρεάν παραχωρημένο , πληρώναμε ενοίκιο , τώρα θα νοικιάσουμε ένα άλλο
    χώρο και το θέμα τελειώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φιλε δεν υπαρχει σαλιο , ουτε για τωρα ουτε για του χρονου ουτε και για ... 10 χρονια !!! πως θα λεγαμε σε τσακιρη να το αγορασουμε αφου δεν εχουμε λεφτα ? και οταν ερχοταν η ωρα για την πρωτη δοση τι θα καναμε? παιχτες προπονητες εφορια παλια χρεη θα επρεπε να πληρωνουμε και τον τσακιρη? και ολα αυτα την ωρα που τα εσοδα μας ειναι γελοια απο την στιγμη που εχει πεσει η αεκ και μειωνονται τα τηλεοπτικα . εδω με το ζορι τα βγαλαμε περα φετος , θα τα καταφερουμε του χρονου και με λιγοτερα εσοδα ΚΑΙ με δοσεις αλλα συγχρονος και να πρεπει να συντηρουμε και να πληρωνουμε τα εξοδα του απηλιον??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το 10% που δικαιούται η ομαδα δεν αντιστοιχεί σε καμία περίπτωση με το μέγεθος του οικονομικού "βιασμού¨που υπέστη ο σύλλογος επί κιντή(ποιος τον έφερε άραγε???????????????)..οπότε τσακιρικοί και μη για να λέγεται και η αλήθεια ο τσακίρης είναι αυτός που έφτασε την ομάδα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή