Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιβεβαιώνεται για Φανούρη!

Είναι οριστικό. Μετά από 9.5 χρόνια οι δρόμοι του Πανιωνίου με τον Φανούρη Γουνδουλάκη θα χωρίσουν, με την συνεργασία των δύο πλευρών να φτά...

Είναι οριστικό. Μετά από 9.5 χρόνια οι δρόμοι του Πανιωνίου με τον Φανούρη Γουνδουλάκη θα χωρίσουν, με την συνεργασία των δύο πλευρών να φτάνει στο τέλος της!


Κύκλοι της κυανέρυθρης ΠΑΕ επιβεβαιώνουν, μέσω του panionianea.gr, ότι πάρθηκε η απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου με την ομάδα για έναν ακόμη χρόνο.

Έτσι, ο 30χρονος άσος, ο οποίος από το 2004 φορούσε την φανέλα του Ιστορικού, θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο και το σίγουρο είναι πως η απώλεια του θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη για τον Πανιώνιο.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Φανούρης αποτέλεσε σπουδαία προσωπικότητα για την ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς εκτός από αρχηγός του Ιστορικού ήταν και ο ηγέτης στα κυανέρυθρα αποδυτήρια.

Μάλιστα και την σεζόν που ολοκληρώθηκε, η συμβολή του στους νεαρούς παίκτες του συλλόγου ήταν πολύτιμη, κάτι άλλωστε που αναφέρουν άπαντες στον σύλλογο.

Έτσι, το... κεφάλαιο Φανούρης Γουνδουλάκης κλείνει στον Πανιώνιο, με το όνομα του βέβαια να μένει στην ιστορία της ομάδας.

Όπως και να το κάνουμε 9.5 χρόνια δεν ήταν και λίγα...

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

12 σχόλια

  1. Σοβαρευτειτε και κρατηστε το φανουρη στην ομαδα.Το παλικαρι εδωσε τα παντα ολα αυτα τα χρονια και πρεπει να τιμηθει αναλογως.πρεπει να παραμεινουν στην ομαδα εμπειροι παικτες που πονανε τη φανελα.δεν κατανοω με ποιο σκεπτικο προσπαθουν να κρατησουν τον μενδρινο(εδω ακουγεται να μου πεις για ανανεωση στο συνταξιουχο ανδραλα)και αφηνουν τη σημαια του συλλογου να φυγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΤΟΥ.....ΩΛΟΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφτίλα. Ο Φανούρης είναι η σύγχρονη σημαία του Πανιωνίου. Πρέπει να μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η ΑΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΚΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ!!!! ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΤΙΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ .ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΣ ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ????? ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ !!! ΒΓΗΤΕ ΟΜΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ Γ.Σ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΙ η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΣ,ΤΙΣ ΠΑΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΥΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιος κοπανος αποφασισε κατι τετοιο ? οι σουφλεροτσαβαλοι αμα θελουν να διοικουνε ας βαλουν και κανα φραγκο απο τη τσεπη τους αλλιως θα εχουν να κανουν με τον κοσμο του ιστορικου . ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ πρεπει να μεινει και θα μεινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να σας πω μωρε μακακες. Τον φανη ρε?????? Ε διωξτε και τον Χρησταρα τον Αραβιδη να μην ασχολειται κανενας μας με τον Πανιωνιο. Ουστ δεν ντρεπεσται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανιωνιοι κυριοι δεν ειστε μονο εσεις που ηρθατε να διοικησετε την ομαδα, ειμαστε και εμεις που καθε κυριακη ειμαστε στο γηπεδο οχι για να διεκδηκησουμε καποια θεση αλλα για να βοηθησουμε, να στηριξουμε την ομαδα με το τροπο που μπορουμε.Μπορει να μην εχουμε την οικονομικη σας ευχερεια αλλα εχουμε την ψυχη μας να δωσουμε για αυτην την ομαδα.Εκτος απο εμας υπηρξαν και καποιοι παικτες που απεδειξαν με τη συμπεριφορα τους οτι αγαπησαν την ομαδα ενας απο αυτους ειναι και ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ.Το απεδειξε ολα αυτα τα χρονια που εμεις η εξεδρα τον πιεζαμε για το κατι παραπανω και του χρεωναμε πολλα χωρις ποτε να γυρισει να μας διαμαρτυρηθει, το απεδειξε με τη δουλεια του και τη βελτιωση που ειχε,και τελος το απεδειξε φετος σε ολους μας με τη σταση του και το ηθος του απεναντι στα προβληματα που αντιμετωπιζε η ομαδα.Αν λοιπον δεν ειχε καποιες υπερβολικες απαιτησεις οφειλετε και εσεις να του αποδειξετε τι ειμαστε εμεις οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.
    ΦΑΝΟΥΡΗ σε ευχαριστουμε που εισαι στην ομαδα μας γιατι εμαθες στα παιδια μας οτι ο καλος παιχτης δεν ειναι απαραιτητα αυτος που παιζει την καλυτερη μπαλα αλλα αυτος που δουλευει που προσπαθει και κυριως που εχει ηθος.
    Καντε λοιπον το χρεος σας κυριοι της ομαδας απεναντι σε αυτο το παιχτη δειξτε γιατι ειμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ απο ολους τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. afou pia einai oristiko toulaxiston ton fanourh prepei na ton timhsoume kapws....ena filiko pros timhn tou h toulaxiston na kanonistei kapoia wra sto ghpedo gia na ton apoxairetisoume emeis oi fila8loi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καμια πραγματα δεν αποτιμωνται σε χιλιαδες ευρω, κραταστε το φανουρη, την ψυχη και τη σημαια μας την τελευται δεκαετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΗ. ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή