Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενδιαφέρον για Αραβίδη από ανατολική Ευρώπη!

  Ο Χρήστος Αραβίδης πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την φανέλα του Πανιωνίου και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τράβηξαν το ενδιαφέρον και...

 

Ο Χρήστος Αραβίδης πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την φανέλα του Πανιωνίου και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τράβηξαν το ενδιαφέρον και ομάδων εκτός των συνόρων!


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Έλληνα επιθετικό έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον ένας ρωσικός σύλλογος και μία ακόμη ομάδα από άλλο πρωτάθλημα της ανατολικής Ευρώπης (σ.σ. το πιθανότερο Ουκρανίας).

Οι δύο εν λόγω σύλλογοι έχουν τσεκάρει αγωνιζόμενο τον άσο του Ιστορικού και δεν αποκλείεται να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του.


Μάλιστα, στις συγκεκριμένες αγορές, όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει ρευστό για να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Πανιώνιος, καθώς όπως έχουν αναφέρει άνθρωποι της ομάδας κάθε σοβαρή πρόταση είναι προς συζήτηση.

Όπως και να έχει οι ερχόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, ώστε να διαφανεί το ποδοσφαιρικό μέλλον του Αραβίδη.

Από εκεί και πέρα, εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο ραντεβού ανάμεσα στον Κώστα Μενδρινό και την διοίκηση του Πανιωνίου, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν τελικά θα συνεχιστεί ή όχι η συνεργασία των δύο πλευρών.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο