Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιάνκοβιτς: «Όχι μόνο δεν υπέγραψα, αλλά ούτε καν συζήτησα με άλλη ομάδα»

Το δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας που έκανε λόγο για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό διέψευσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο 23χρονος άσος του Πα...

Το δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας που έκανε λόγο για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό διέψευσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.


Ο 23χρονος άσος του Πανιωνίου, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, τόνισε χαρακτηριστικά -μεταξύ άλλων- πως «...ουδέποτε όχι μόνο υπέγραψα αλλά ούτε καν συζήτησα με άλλη ομάδα».

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο Γιάνκοβιτς:

«Με αφορμή δημοσίευμα ιστοσελίδας που υποστήριξε ότι έχω ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε όχι μόνο υπέγραψα αλλά ούτε καν συζήτησα με άλλη ομάδα. Το μυαλό μου ήταν και παραμένει αφοσιωμένο στην φετινή προσπάθεια της ομάδας μου του Πανιώνιου και πουθενά αλλού».

Θέση στο εν λόγω θέμα πήρε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία και αυτή με τη σειρά της διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συζητήσεων με τον "Βλάντο":

Αναλυτικά: «Αναφορικά με δημοσιεύματα περί συμφωνιών, διαπραγματεύσεων ή συζητήσεων που αφορούν στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχουμε να αναφέρουμε τα εξής: Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σέβεται το πρωτάθλημα, τις ομάδες, τους αθλητές και τα συμβόλαια που έχουν σε ισχύ κι ως εκ τούτου μεσούσης της χρονιάς δεν μπαίνει σε καμία τέτοια διαδικασία. Η τακτική μας είναι γνωστή: Οι οριστικές αποφάσεις λαμβάνονται στο τέλος της χρονιάς όπου βέβαια απόλυτη προτεραιότητα δίνεται στους αθλητές που ήδη στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό μας».

Η γραπτή δήλωση του "Βλάντο" στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια