Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέλουν παραμονή Παναγιωτούδη!

Να διατηρήσουν τον Κώστα Παναγιωτούδη στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο επιθυμούν στον Πανιώνιο. Ο νεαρός μέσος, ο οποίος...

Να διατηρήσουν τον Κώστα Παναγιωτούδη στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο επιθυμούν στον Πανιώνιο.


Ο νεαρός μέσος, ο οποίος τους τελευταίους έξι μήνες αγωνίστηκε στην "Πλατεία" με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, άφησε καλές εντυπώσεις στους κυανέρυθρους, με τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλου να θέλουν να παραμείνει και τη νέα χρονιά στον Ιστορικό.

Έτσι, όπως αναφέρει και η "Goal", αναμένεται να υπάρξει άμεσα κουβέντα με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο να ανανεωθεί ο δανεισμός του 19χρονου ποδοσφαιριστή στον Πανιώνιο.

3 σχόλια

  1. πράγματι έδειξε καλά στοιχεία ο μικρός και στον Πανιώνιο θα δουλέψει ανεμποδιστα για να καθιερωθεί επ ωφελεια όλων (Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και του ιδίου). Αλλωστε στη θεση αυτη μετά την φυγή του Σάμαρη υπάρχει κενό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EXEI ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΝΑΕΡΟΣ ΦΕΝΕΤΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΑ ΠΑΡΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝΕΜΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. polu kalh lush gia to kentro kanei ta panta ekei gurw

    ΑπάντησηΔιαγραφή