Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τάσος Αυλωνίτης: Ο... στυλοβάτης της κυανέρυθρης άμυνας!

Του Γιώργου Καρμίρη... Ο Τάσος Αυλωνίτης ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες του Ιστορικού στο φετινό πρωτάθλημα και χωρίς αμφιβ...

Του Γιώργου Καρμίρη...


Ο Τάσος Αυλωνίτης ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες του Ιστορικού στο φετινό πρωτάθλημα και χωρίς αμφιβολία αποτέλεσε τον... στυλοβάτη της κυανέρυθρης άμυνας.



Στο ξεκίνημα της σεζόν -θεωρητικά- ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν η τρίτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας, καθώς οι Λαμπρόπουλος και Κουλουχέρης είχαν κερδίσει την φανέλα βασικού. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό, όμως, του πρώτου στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ο Αυλωνίτης κλήθηκε να "μπει" στην ενδεκάδα και από τότε δεν... ξαναβγήκε! 

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε 25 εμφανίσεις με την φανέλα του Ιστορικού στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, μετρώντας 2033 λεπτά συμμετοχής.

Κατά την διάρκεια της σεζόν συνυπήρξε στην "καρδιά" της άμυνας με αρκετούς ποδοσφαιριστές, όπως με τον Λαμπρόπουλο, τον Κουλουχέρη, τον Παντίδο, τον Ρόκα και τον Τόσκα.

Δυνατός, σωστές τοποθετήσεις και μυαλωμένο παιχνίδι, είναι κάποια από τα στοιχεία που διαθέτει και τον έκαναν να ξεχωρίσει την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Ο Ευβοιώτης άσος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την τοπική ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Χαλκινέο, για να κάνει το... βήμα στη συνέχεια με την μεταγραφή του στο Αιγάλεω.

Στους "κυανόλευκους" έμεινε για τρεις χρονιές, από τις οποίες την περίοδο 2008/09 αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ηλυσιακό.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του η Καβάλα, πριν "μετακομίσει" το 2011 στην Πλατεία και τον Πανιώνιο.

Ο Τάσος Αυλωνίτης εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι και εξαιρετικό παιδί. Άπαντες στην ομάδα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την χαρακτήρα του ταλαντούχου άσου, κάτι που δείχνει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Η καριέρα του:
ΧρονιέςΣύλλογοςΣυμμετοχέςΓκολ
2006-07ΧαλκινέοςΕΠΣ Εύβοιας
2007-08Α.Ο. Αιγάλεω191
2008-09Ηλυσιακός220
2009-10Α.Ο. Αιγάλεω120
2010-11Α.Ο. Καβάλα40
2011-12Πανιώνιος40
2012-13Πανιώνιος250
ΧρονιέςΕθνικές ομάδεςΣυμμετοχέςΓκολ
2009Flag of Greece.svg Ελλάδα Νέων20

Δεν υπάρχουν σχόλια