Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αραβίδης στα panionianea.gr: «Να συνεχίσω στην ομάδα που αγαπώ»

Ο κόσμος του Ιστορικού, μέσω της ψηφοφορίας του panionianea.gr στο facebook, έδωσε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν που ολοκληρ...

Ο κόσμος του Ιστορικού, μέσω της ψηφοφορίας του panionianea.gr στο facebook, έδωσε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν που ολοκληρώθηκε στον Χρήστο Αραβίδη.


Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπο του, ενώ τόνισε πως είναι χαρούμενος που αγωνίζεται στην Πανιώνιο.

Παράλληλα, ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό του μέλλον, εκφράζοντας την επιθυμία του να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στους «κυανέρυθρους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Αραβίδης στα panionianea.gr

Για την ανάδειξη του ως MVP στην ψηφοφορία του panionianea.gr: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για την ανάδειξη μου ως πολυτιμότερου, αλλά και για τη στήριξη στο πρόσωπο μου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Να ευχαριστήσω και τα Πανιώνια Νέα που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και ενημερώνουν συνεχώς τον φίλαθλο κόσμο μας».

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω ότι δεσμεύομαι με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τον Πανιώνιο. Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά και να μπορέσω να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα που αγαπώ»

Για τη νέα σεζόν: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε οτιδήποτε για τη νέα χρονιά. Σίγουρα, όμως, ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη πορεία στο νέο πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια