Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανέτοιμος για τα play off!

O Ιστορικός κάνοντας επίδειξη δύναμης πέρασε νικηφόρα από το Κλειστό της Καλλιθέας, επικρατώντας με 86-62 του γηπεδούχου Ίκαρου. Οι «κυα...

O Ιστορικός κάνοντας επίδειξη δύναμης πέρασε νικηφόρα από το Κλειστό της Καλλιθέας, επικρατώντας με 86-62 του γηπεδούχου Ίκαρου.

Οι «κυανέρυθροι» στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση, φτάνοντας έτσι «άνετα» στην επικράτηση.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με μία ακόμη πειστική εμφάνιση, έδωσε να καταλάβει σε όλους πως είναι απόλυτα έτοιμο για τους σημαντικούς αγώνες του play off με αντίπαλο τον Άρη.

Πρώτος σκόρερ του Ιστορικού ο Μίλμπουρν με 15 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Γιάνκοβιτς με 13.

Πολύ δυναμική η παρουσία των Πανθήρων στο Κλειστό της Καλλιθέας, με τους φίλους του Πανιωνίου να τραγουδούν ακατάπαυστα για 40 λεπτά.

Τα δεκάλεπτα: 16-24, 31-49, 46-66, 62-86

Ίκαρος Καλλιθέας (Καλαφατάκης): Στρναντ 4, ΜακΝάιτ 4, Κυρίτσης 12, Βρκιτς 4, Καρακωνσταντάκης, Γκίμπσον 4, Φαγιέ 10, Γιαννακίδης 3, Αγαδάκος 10, Μήτσιαλος, Σίμτσακ 4, Αλαμπί 7.

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Γιάνκοβιτς 13, Παππάς 8, Αθανασούλας 6,Μίλμπουρν 15, Κις, Μπατής 2, Πέιν 9, Καββαδάς 5, Αθηναίου 7 , Μπούκερ 2, Αγραβάνης 9, Μπόγρης 10.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια