Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τρέμουν το Αρτάκης!

Το γεμάτο Αρτάκης φοβίζει τον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους" να... εύχονται να τιμωρηθεί η έδρα του Πανιωνίου (λόγω των όσων συν...

Το γεμάτο Αρτάκης φοβίζει τον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους" να... εύχονται να τιμωρηθεί η έδρα του Πανιωνίου (λόγω των όσων συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη), ώστε να αντιμετωπίσουν τον Ιστορικό χωρίς τους φιλάθλους του για την ημιτελική φάση των πλέι οφ.


Τρανή απόδειξη το άρθρο στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας "πράσινης", το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: "Τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη τα είδατε και τα μάθατε. Και επειδή όλοι θυμόμαστε το ματς εκεί μέσα όπου οι "ροζ πάνθηρες" έβρισαν τον Διαμαντίδη καλούμε τον αθλητικό δικαστή να κάνει άλλο ένα πράγμα, όπως ορίζει το λειτούργημα του: Πρώτον να καλέσει σε απολογία τον Τόμιτς και δεύτερον να τιμωρήσει τον Πανιώνιο".

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι "πράσινοι" τρέμουν την "καυτή" έδρα του Ιστορικού, αφού θεωρούν πως θα έχει δύσκολο έργο η ομάδα τους αν αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο με την θερμή υποστήριξη των φίλων του.

Η δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος και η έδρα της και από εδώ και πέρα πρέπει όλοι οι κυανέρυθροι φίλαθλοι να προστατεύσουν το... σπίτι του Ιστορικού, μη "τσιμπώντας" πλέον σε διάφορες προκλήσεις που μοναδικό σκοπό έχουν να αποδυναμώσουν τον σύλλογο.

Ο Κυανέρυθρος... 

Δεν υπάρχουν σχόλια