Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος για το «2-0»!

Να κάνει το "2-0" θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (09/06, 16.30, ET3) εκτός έδρα ματς με το Ρέθυμνο, στην δεύτερη αναμέτρησ...

Να κάνει το "2-0" θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (09/06, 16.30, ET3) εκτός έδρα ματς με το Ρέθυμνο, στην δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων στον μικρό τελικό.


Οι κυανέρυθροι θέλουν να δείξουν το καλό πρόσωπο που είχαν και στο πρώτο παιχνίδι στο Αρτάκης, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο βέβαια να περιμένει από τους παίκτες του να έχουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καλή απόδοση και λιγότερα "νεκρά" κενά στο παιχνίδι.

Προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι είναι άπαντες έτοιμοι για να καταφέρει η ομάδα να φύγει με τη νίκη από την Κρήτη!

Ο τεχνικός του Ιστορικού, στις δηλώσεις του για το εν λόγω ματς, τόνισε: «Ο δεύτερος αγώνας είναι διαφορετικός σε σχέση με τον πρώτο, γιατί παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου μας. Γνωρίζουμε ότι το Ρέθυμνο έχει χάσει στην έδρα του μόνο από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’ και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, έχοντας μεταφέρει μετά το 1-0 την πίεση στον αντίπαλο μας», ήταν αναλυτικά τα λόγια του.

Από πλευράς παικτών, ο Μαρκ Πειν είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα και πολύ δυνατή στην έδρα της. Εμείς πρέπει να παίξουμε δυνατή και επιθετική άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε δουλέψει καλά και είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι», τόνισε αναλυτικά ο Αμερικανός άσος του Ιστορικού.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο "Μελίνα Μερκούρη" του Ρεθύμνου στις 16:30.

Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια