Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μαρουκάκης... τριετίας στον Πανιώνιο!

Παίκτης του Πανιωνίου και επίσημα είναι από την Τετάρτη (12/06) ο Ματθαίος Μαρουκάκης. Ο 23χρονος επιθετικός πέρασε από τα γραφεία της κυαν...

Παίκτης του Πανιωνίου και επίσημα είναι από την Τετάρτη (12/06) ο Ματθαίος Μαρουκάκης.


Ο 23χρονος επιθετικός πέρασε από τα γραφεία της κυανέρυθρης ΠΑΕ και αφού πρώτα συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Ιστορικού, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής λίγο μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του, τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον Πανιώνιο, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας και τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυανέρυθρης ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Ματθαίο Μαρουκάκη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 23χρονος επιθετικός, που αγωνίστηκε πέρσι στην Καλλιθέα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, για την εμπιστοσύνη τους και την ευκαιρία που μου δίνουν. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες τους και για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης έχει γεννηθεί στις 4 Ιανουαρίου 1990 έχει ύψος 1.85 και βάρος 84 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Καλλιθέα, στην οποία έχει αγωνιστεί συνολικά 143 φορές και έχει σκοράρει 38 τέρματα. Παράλληλα έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια κυπέλλου και έχει σκοράρει 3 φορές.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, λόγω των καθημερινών ανυπόστατων δημοσιευμάτων αναφορικά με "μεταγραφικούς" στόχους της, θέλει να υπενθυμίσει πως μοναδική έγκυρη ενημέρωση για τις μεταγραφές, τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών καθώς και όλα τα θέματα της ομάδας, είναι αποκλειστικά αυτή που γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της".

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. Μπράβο! Πολύ καλή κίνηση! Και ο Καλτσάς της Καλλιθέας είναι παιχταράς, παίζει σε θέση που πονάμε (κεντρικό χαφ), έχει μείνει ελεύθερος και είναι και φίλος με τον Μαρουκάκη. Νομιζω είχαμε κάνει πρόταση το Γενάρη και για τους 2, αλλά την είχε απορρίψει η Καλλιθέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκίννερ Ανδρέας-Γεώργιος12 Ιουνίου 2013 στις 7:25 μ.μ.

    Nai alla to site den ta anevazei ola...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ .ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλως ηρθες στην οικογενεια του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΤΘΑΙΕ!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή