Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αγοράζουμε διαρκείας γιατί...

Οι οικονομικές συνθήκες της εποχής δεν είναι και οι καλύτερες ή μάλλον είναι οι χειρότερες, ωστόσο καλό είναι όσοι έχουν την δυνατότητα να α...

Οι οικονομικές συνθήκες της εποχής δεν είναι και οι καλύτερες ή μάλλον είναι οι χειρότερες, ωστόσο καλό είναι όσοι έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν να το κάνουν.


Οι λόγοι είναι απλοί και σημαντικοί:

1) Τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας είναι σε κάκιστη κατάσταση και με τα έσοδα από τα διαρκείας θα βοηθήσουμε όλοι να "αναπνεύσει" ο σύλλογος και φυσικά να πραγματοποιούνται όσο καλύτερα γίνεται οι πληρωμές σε παίκτες, τεχνικό τιμ και προσωπικό.

2) Τα μοναδικά (ουσιαστικά) έσοδα της ΠΑΕ από τον ΟΠΑΠ και την Nova αναμένονται φέτος να είναι ακόμη λιγότερα, κάτι που σημαίνει πως η ανάγκη να υπάρξουν ικανοποιητικά έσοδα από τα διαρκείας είναι ακόμα μεγαλύτερη.

3) Δείχνουμε την στήριξη στην αγαπημένη μας ομάδα και κάνουμε τους νεαρούς παίκτες να καταλάβουν την δυναμική του Πανιωνίου!

4) Γιατί οικονομικά συμφέρει. Στην Θύρα 2 (πχ) το διαρκείας κοστίζει 120 ευρώ. Στην συγκεκριμένη θύρα το εισιτήριο σε κάθε ματς κάνει 10 ευρώ (17 παιχνίδια σύνολο), οπότε και έτσι να το δει κάποιος συμφέρει!

5) Στο κάτω-κάτω γιατί απλά αγαπάμε την ομάδα μας και θέλουμε πάντα να βρισκόμαστε στο πλευρό της. Ας ελαττώσει κάποιος τα... τσιγάρα, τα ποτά και άλλες "πολυτέλειες", ώστε να πάρει ένα εισιτήριο διαρκείας. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και όπως μπορούμε για να γίνει ξανά ο Ιστορικός ισχυρός οικονομικά, αλλά πολύ περισσότερο αγωνιστικά!

6) Γιατί, γιατί, γιατί. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Αλλά το σημαντικότερο γιατί απλά η Πανιωνάρα μας ομορφαίνει τη ζωή...!

Του Γιώργου Καρμίρη

2 σχόλια

  1. ΔΙΑΣΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ25 Ιουνίου 2013 στις 3:40 μ.μ.

    ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΦΟΥΛ ΣΕΖΟΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕ.ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..... Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΟΠΩΣ Ο ΕΛΕ...... ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ .....ΦΡΟΝΩ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ. .... ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΝΑ ΛΟΓΙΚΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ .......ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ....ΜΠΟΡΟΥΜΕ: ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗ. ΖΗΤΑΣ ΠΟΛΛΑ .......ΜΟΝΟΛΟΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκίννερ Ανδρέας-Γεώργιος25 Ιουνίου 2013 στις 8:22 μ.μ.

    tetarti stis 19:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή