Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοινώθηκε ο Γιώργος Παπαλάμπρος

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Παπαλάμπρου, ο οποίος θα είναι ο γυμναστής της ομάδας τη νέα σεζόν. Παράλληλα, έγινε γ...

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Παπαλάμπρου, ο οποίος θα είναι ο γυμναστής της ομάδας τη νέα σεζόν.


Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος συζήτησε με τον βοηθό του, Γιάννη Γρίβα και τον γυμναστή, Γιώργο Παπαλάμπρου, για τον προγραμματισμό της προετοιμασίας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα φιλικά που θα δώσει ο Ιστορικός σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του γυμναστή Γιώργου Παπαλάμπρου. Ο Γιώργος Παπαλάμπρος, είναι απόφοιτος της σχολής ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά και έχει γεννηθεί στις 11/05/1970.

Μεταξύ άλλων στην πλούσια καριέρα του έχει εργαστεί σε Παναθηναϊκό, Ιωνικό, ΟΦΗ, Ηρακλή, Λεβαδειακό, Απόλλων Καλαμαριάς, Κέρκυρα, Καλλιθέα, ενώ ήταν γυμναστής του Πανιωνίου και το 2006.

Ο Γιώργος Παπαλάμπρος, είχε την Τρίτη συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και τον βοηθό προπονητή Γιάννη Γρίβα, όπου και συζητήθηκε ο προγραμματισμός της προετοιμασίας. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί επίσημα, τόσο το πρόγραμμα της προετοιμασίας, όσο και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Πανιώνιος, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό".

*Στη παραπάνω φωτογραφία, δεξιά όπως βλέπετε είναι ο Γιάννης Γρίβας, αριστερά ο Γιώργος Παπαλάμπρου και στη μέση φυσικά ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια