Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανανεώνει ο Αθανασούλας!

Παίκτης του Πανιωνίου θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Αθανασούλας. Ο 26χρονος φόργουορντ πρ...

Παίκτης του Πανιωνίου θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Αθανασούλας.


Ο 26χρονος φόργουορντ πρόσφερε σημαντικές λύσεις στην ομάδα την σεζόν που ολοκληρώθηκε και επιθυμία του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι να ανανεωθεί η συνεργασία του συλλόγου με τον παίκτη.

Μάλιστα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα ολοκληρωθεί θετικά το θέμα, με τον Αθανασούλα να υπογράφει νέο συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αθηναίου, του οποίου το συμβόλαιο με τον Πανιώνιο επίσης φτάνει στο τέλος του, δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ της παραμονής του νεαρού γκαρντ στην ομάδα.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Ιστορικού έμειναν ικανοποιημένοι από την αγωνιστική πρόοδο που έδειξε φέτος ο Αθηναίου, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να θέλει να τον έχει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο κυανέρυθρο ρόστερ.

Στο μεταγραφικό κομμάτι τώρα, μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Έρικ ΜακΚόλουμ και Μαρκ Κάρτερ. Να θυμίσουμε πως ήδη ανακοινώθηκε η προσθήκη του Ούρος Ντούβνιακ, με την περιφερειακή γραμμή της ομάδας να ενισχύεται σημαντικά.

Τέλος, την Παρασκευή (21/06) αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους οι Μίλμπουρν και Μπούκερ, ενώ ξημερώματα Κυριακής (23/06) θα ταξιδέψει για τη χώρα του και ο Κιζ.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια