Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανανέωσε και ο Λαμπρόπουλος!

Μετά τον Νίκο Παντίδο και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιστορικό! Ο 23χρονος κεντρικός ...

Μετά τον Νίκο Παντίδο και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιστορικό!


Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Ιστορικού και έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με τον δυναμικό ποδοσφαιριστή να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2016!

Ο Λαμπρόπουλος μετακόμισε στην "Πλατεία" το περασμένο Καλοκαίρι και αμέσως έδειξε τα προσόντα του, κερδίζοντας θέση βασικού στην ομάδα.

Μάλιστα, ο νεαρός άσος ήταν και από τους παίκτες που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα μέχρι τη στιγμή που υπέστη ρήξη χιαστών στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και αναγκάστηκε να μείνει εκτός για παραπάνω από έξι μήνες.

Έτσι λοιπόν, η παραμονή και του Λαμπρόπουλου στο ρόστερ της ομάδας έως το 2016 ενισχύει σημαντικά την αμυντική γραμμή του Πανιωνίου και για τα επόμενα χρόνια!

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Βασίλη Λαμπρόπουλου μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016."

Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου

2 σχόλια

  1. Θετικό και αυτό,όπως και του Παντίδου. Μακάρι να παίζει όπως πριν τραυματιστεί. Με Αυλωνίτη έχουμε κάποια ενημέρωση? Του κάναμε πρόταση ανανέωσης? Το σκέφτετε ή θέλει να φύγει? Νομίζω τελειώνει το συμβόλαιο του ,του χρόνου. Αν δεν του το ανανεώσουμε φέτος λογικά θα φύγει του χρόνου ή θα έχουμε περίπτωση ανάλογη του Σπυρόπουλου το Γενάρη, εκτός αν φέρει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τώρα.(Ικανοποιητική όμως ε? Όχι 50 χιλιάρικα και τέτοια) Και αν φύγει το ποσό να ανακοινωθεί όχι στα κρυφα πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝΕΜΕΑΣ20 Ιουνίου 2013 στις 8:56 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑΝΕ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή