Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση των Πανθήρων

Ανακοίνωση από τους Πάνθηρες... Αναλυτικά: "Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε οτι σήμερα το πρωϊ έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία της...

Ανακοίνωση από τους Πάνθηρες...

Αναλυτικά:


"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε οτι σήμερα το πρωϊ έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μέλη της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Μάθαμε επίσης, οτι ενήργησαν αιφνιδιαστικά, με πλήρη κάλυψη από την ασφάλεια ενώ αποχώρησαν τάχιστα μετά από την ολιγόλεπτη προσπάθειά τους να μοιράσουν προπαγανδιστικό υλικό σε θαμώνες καταστημάτων και περαστικούς, οι οποίοι κάθε άλλο παρά δεκτικοί ήταν.

Φυσικά, στο σημείο εμφανίστηκαν νωρίς το πρωϊ χωρίς καμία προειδοποίηση ή δημόσιο κάλεσμα και κάτω από άκρα μυστικότητα, συνήθη τακτική για παρακρατικές και αντικοινωνικές ομάδες υπανθρώπων.

Ήταν κρίμα που δεν έμειναν λίγη παραπάνω ώρα, από τα σκάρτα δέκα λεπτά που βρέθηκαν στα μέρη μας, καθώς δεν μας έδωσαν το χρόνο να τους ξεναγήσουμε στα ωραία συντριβάνια και πηγάδια της πόλης μας.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν, την επόμενη φορά που θα θελήσουν να επισκεφτούν την Νέα Σμύρνη, να το πράξουν λεβέντικα και παντελονάτα.

Εμείς θα είμαστε εκεί να τους κάνουμε τη "περιήγηση" που πρέπει (οδοφράγματα Ομήρου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, πλατεία Σκατζουράκη, τάγμα Ι/1 Νέας Σμύρνης, "Μεταξωτή Διμοιρία").

Στη Νέα Σμύρνη ξέρουμε από προσφυγιά, από αντίσταση σε γερμανοτσολιάδες και τιμάμε το αίμα των παππούδων μας. Είμαστε περήφανοι για τη καταγωγή μας και θα συντρίψουμε κάθε φασισμό που θα εμφανίζεται εναντίον των φτωχών και των καταπιεσμένων.

Ούτε στη Νέα Σμύρνη, ούτε πουθενά ..

Panthers Club 1983"

19 σχόλια

  1. Η δουλεια σας απο οτι ξερω δεν ειναι να ασχολειστε με τα πολιτικα αλλα με τον Πανιωνιο.Αφηστε λοιον τις ανακοινωσες και ασχοληθειτε με την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι θες να πεις??να ασχολουμαστε με τον πανιωνιο(που δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα το κανουμε ηδη)και να μην κοιταμε τι γινετε γυρω μας και ειδικα στην νεα σμυρνη???αυτο λες??αν θες προβατα δεν θα τα βρεις σε εμας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πολιτικη τους μαρανε και αυτους λες και ο Πανιωνιος ως αθλητικος συλλογος εχει πολιτικη ταυτοτητα
    ΡΕ ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΠΗΛΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε εσεις πλακα μας κανετε?τι δουλεια εχετε με χ.α κλπ κοιταξτε τα δικα μας κ αστε τα πολιτικα.ασε που δεν σας ειδα να δειχνετε το ιδιο ενδιαφερον με τους πραγματικους προδοτες της χωρας μας κ ειδικα τι τραβουσε η ομαδα μας.(εξυπηρετουσαν για ψηφους τις ομαδες του ποκ,θεσ/κης κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ψιτ φασιστακια, το νους σας βρωμιαρηδες υπανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την πλατεία, ναι ρε θα κάνουμε πολιτική....Γιατί στη Νέα Σμύρνη και ειδικά στην πλατεία είναι ΜΟΝΟ Πανιώνιος και παιδάκια με φανέλες της ομάδας και τίποτα άλλο.Οπότε δεν γουστάρουμε να έρχεται ο καθένας να κάνει προπαγάνδα και να μαζεύει ψήφους... Άμα στους τοίχους αντί για συνθήματα της ομάδας δεις σβάστιγκες και σφυροδρέπανα να δω πως θα νιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ παρτε το χαμπαρι στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ δεν χωρουν ουτε κοκκινοι

    ουτε μαυροι φασιστες ΓΙΑΤΙ

    "Ο Πανιώνιος είναι Ιδέα. Και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλιστα, εξισώσαμε το Χίτλερ με το ολοκαύτωμα των εβραίων με τα 20 εκατομμύρια νεκρούς της Σοβιετικής Ένωσης που χάθηκαν στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο για να νικηθεί ο Φασισμός. Μάλλον θα συνωστίστηκαν και αυτά σε καμία προκυμαία μαζί με τους παπούδες μας στη Σμύρνη!!!!! Θα ήθελα να ήξερα που θα είσασταν εσείς τώρα χωρίς αυτά τα 20 εκατομμύρια νεκρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ψιτ ,εισαι κοτα ,γραψε το ονοματακι σου σαν κ εμενα κ τοτε θα δεις αν ειμαι φασιστας νεοναζι ή αναρχοαπλυτος.τσαμπα μαγκα.εξω απο τον ιστορικο τα πολιτικα.ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.ακου ψιτ ,ψιτ κοτα το νου σας εσεις, γιατι πολιτικα στον ιστορικο δεν χωρανε δεξιοι κ αριστεροι οκ.


    Ενας γερο πανθηρας.αντε πολυ αερα πειρατε κ θα σας τον κοψουμε απο μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nα ασχολειστε οπως ασχολουμαι και εγω αλλα να μη βγαζετε ανακοινωσεις σαν Πανθηρες.Αυτο ειπα.Να μην ασχολειστε σαν Πανθηρες με τα πολιτικα οχι ο καθενας σας σαν ανθρωπως.Στα σπιτια σας και στα καφενια μιληστε πολιτικα αλλα οχι ετσι.Και βασικα που ειναι το κακο που μοιραζαν φυλλαδια;;Απαγορευεται;Και επισης δεν ειδα την ιδια ευαισθησια οταν ερχεται το ΚΚΕ στην πλατεια.Αυτοι τι ειναι;;Δημοκρατες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οπαδοί είμαστε δεν κάνουμε πολιτική.μακρυά η βρωμιά τους από τον Ιστορικό και τους Πάνθηρες δεν χρειάζεται καμιά πολιτική ανακοίνωση,όποιους τους ενόχλησε αυτό που έγινε στην πλατεία γιατί δεν μαζεύτηκαν εκείνη την ώρα να τους ξεβρακώσουν και κάθονται και βγάζουν ανακοινώσεις στο όνομα των Πανθήρων???ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο στους Πάνθηρες...

    Αναρωτιέμαι, διαβάζοντας τα σχόλια των άλλων φίλων:

    α) Που την είδαν την πολιτική τοποθέτηση ; Ο φασισμός δεν είναι θέμα πολιτικής, είναι θέμα πολιτισμού

    β) Και εγώ πιστεύω ότι ο Πανιώνιος είναι ιδέα, αλλά πρέπει να συμφωνήσουμε ποια ακριβώς ιδέα εκπροσωπεί. Αν αυτή η ιδέα δεν αντιμάχεται με κάθε μέσο το φασισμό, τότε μάλλον κάναμε λάθος εδώ και 50 χρόνια που είμαστε Πανιώνιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο ρε Πάνθηρες! Ούτε στη Νέα Σμύρνη ούτε πουθενά!
    Κ για όσους ενοχλήθηκαν που δεν ασχολείστε με την ομάδα μόνο όπως είναι "η δουλειά σας", ο Πανιώνιος είναι η ομάδα των προσφύγων. Είναι ντροπή να ανέχεσαι τους φασίστες στο σπίτι σου κ να λες πως είσαι Πανιώνιος. Κ η πολιτική είναι μέσα σε κάθε διάσταση της ζωή σου, δεν είναι χόμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο στους Πάνθηρες!Οι φασίστες μακρυά πό τον Πανιώνιο και τη Νέα Σμύρνη.Δεν έχουν θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. distihws h anakoinwsh ayth tha meinei k tha katatrehei pola hronia tous panthires...k to kako einai oti oi epomenh genia p dn ehei shesi oute me thn anakoinwsh oute me ta politika stabaretai me mia tabela anousia gia opado...kanenan dn tha peiraze an tn elegan antiolimpiako h antiaektzi alla iparhoun poloi p tous enohlei na tous lene antifa k aristerous...den eipe kaneis na mhn ehoune koinwnikh thesi oi panthires..politikh omws apagoreuetai na ehoun dhmosia...se sizitiseis kafeniakou tipou enoeeitai oti iparhei k mesa sto sindesmo...o logos einai oti ekproswpoun ena komati tou panioniou palio k neo p dn tautizetai me auto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τωρα μηλας περιπου καθαρα...αρα απ οτι λες το προβλημα σας δεν ειναι οπως λετε οτι οι πανθηρες πολιτικοποιηθηκαν.. το προβλημα σας ειναι οτι ειμαστε απεναντι σε φασιστες κατι που σας αντιπροσωπευει(καποιους)..εγω αυτο το ξερω...δεν ξερω ομως γιατι κριβεστε και δεν το λετε ανοιχτα...ντρεπεστε κατι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολλά χρόνια κατατρέχει τον Πανιώνιο και τους Πάνθηρες και ο Στόχος, που κάποιοι αποφάσιζαν να βάζουν κάτω από το σήμα των πανθήρων.



    Πολλά χρόνια επίσης μας κατατρέχουν και οι συνδρομές που κάποιοι λίγοι πλήρωναν για να έρχεται ο "Στόχος" και η "Χρυσή Αβγή" στο κλαμπ.



    Κατατρέχει επίσης πολλούς από εμάς οι κουβέντες για τον βασιλιά και το πολίτευμα που έκαναν πάλι αυτοί οι κάποιοι λίγοι που επί χρόνια προσπαθούσαν να μπουν στα οφίτσια του δήμου εκμεταλλευόμενοι το όνομα που έβγαλαν από τον Πανιώνιο και συγκεκριμένα τους Πάνθηρες, αλλά αυτό δεν σας πείραζε τόσα χρόνια ε?



    Λοιπόν να τελειώνει το παραμύθι: η Χρυσή Αβγή δεν είναι κόμμα. Είναι εγκληματική - θρασύδειλη συμμορία ρατσιστών εθνικοσοσιαλιστών, νοσταλγών του Χίτλερ και της Χούντας, δηλώνουν εθνικιστές λες και η λέξη ΝΑΖΙ δεν έχει την ίδια ρίζα στα Γερμανικά (Nazi-onalism). Είναι οι ίδιοι κληρονόμοι και απόγονοι αυτών που αποκαλούσαν τους παπούδες μας τουρκόσπορους και τις γιαγιάδες μας παστρικιές όταν ήρθαν πρόσφυγες από τη Σμύρνη. Είναι οι ίδιοι που ντήνονταν Τσολιάδες για να χαιρετήσουν τον Χίτλερ και τους συνεργάτες του στην κατοχή.



    Αυτό λοιπόν δεν είναι εμπλοκή με τα κόμματα αλλά εμπλοκή με την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα. Όποιος τα μπερδεύει δεν έχει ελπίδα να το καταλάβει τώρα πλέον οπότε ας μας κάνει τη χάρη και να συνεχίσει τη θεραπεία του από την Λοβοτομή. Οι Πανιώνιοι και οι Πάνθηρες πολύ καλά κάνουν και έχουν άποψη για τα σιχάματα της ιστορίας. Αν δεν αντιδρούσαμε και δεν παίρναμε θέση τότε θα στιγματιζόμασταν για πάντα ως αδιάφοροι και γραφικά κλεισμένοι στον μικρόκοσμό μας.


    Προσοχή δεν επικροτούμε κανένα κόμμα της αριστεράς, αλλά η θέση μας οφείλει να είναι ξεκάθαρη, υπέρ του πολιτικού ήθους, του πολιτισμού που πρεσβεύει ο Πανιώνιος, στο πλάι ανθρώπων που βασανίζονται από τη φτώχεια, τους διωγμούς και την προσφυγιά. Όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι απλά κατά λάθος Πανιώνιος.



    Και όσοι εμμέσως υπερασπίζεστε τα γελοία υποκείμενα της Χρυσής Αβγής, φυτέψτε 2 αρχίδια στο παντελόνι σας και πείτε το ξεκάθαρα Είμαι Χρυσαβγίτης και γουστάρω να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ανακοίνωση είναι απαράδεκτη για ένα και μόνο λόγο: Μετατρέπει επίσημα πλέον τον Πανιώνιο σε ομάδα γειτονιάς. Αυτό για το οποίο γίνανε αγώνες και μάχες για να το βγάλουμε από πάνω μας, οι Πάνθηρες (ή έστω κάποιοι από αυτούς) το πέταξαν στα σκουπίδια.
    Εμένα δε με νοιάζει η πολιτική σας αντιπαράθεση που διαβάζω εδώ. Το γεγονός ότι οι οπαδοί του Πανιωνίου, ενδιαφέρονται για τη "γειτονιά τους" όπως λένε, κάνει τον Πανιώνιο συνοικιακό σωματείο τύπου Αιγάλεω, Ατρόμητος, Προοδευτική κλπ. Τα Χρυσαύγουλα μοιράζανε φυλλάδια τις προάλλες στο Μπραχάμι, στην Καλλιθέα κλπ. έχουν γραφεία "νοτίων προαστίων" στο Ελληνικό και πάει λέγοντας. Γιατί δεν βγάλαμε ανακοίνωση και γι αυτά??? Αλλά βγάλαμε ανακοίνωση για τη Νέα Σμύρνη, άρα είμαστε "νεοσμυρνιώτες" και άρα είμαστε ομάδα γειτονιάς.
    Οι Πάνθηρες από καταβολής τους έδωσαν τεράστιους αγώνες και κατάφεραν να μην ακούγεται το "π... κότες νεοσμυρνιώτες", τώρα θα το ξανακούσετε σύντομα...
    Εγώ είμαι οπαδός και το σχόλιο μου είναι οπαδικό. Κρίνω οπαδικά απαράδεκτη την ανακοίνωση, όχι πολιτικά. Η ανακοίνωση αυτή "συρρικνώνει" τον Πανιώνιο και όποιος καταλαβαίνει τι εννοώ, κατάλαβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άσε, από την ορθογραφία σου κ μόνο καταλάβαμε τι είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή