Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να αφήσουμε τον Βλάντο να ζήσει τη ζωή και την καριέρα του...»

Θέση για το θέμα που έχει προκύψει με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς πήραν οι μπασκετικοί φίλοι του Πανιωνίου, μέσω της σελίδας τους στο facebook....

Θέση για το θέμα που έχει προκύψει με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς πήραν οι μπασκετικοί φίλοι του Πανιωνίου, μέσω της σελίδας τους στο facebook.


Πιο συγκεκριμένα στην σελίδα "Panionios BC" υπήρξε η παρακάτω τοποθέτηση των κυανέρυθρων φιλάθλων...

Αναλυτικά:

"Όσο "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" είμαστε όλοι να πονάμε για τη μοίρα του Boban άλλο τόσο άνθρωποι να είμαστε να συγχωρέσουμε και να αφήσουμε ένα παιδί (το παιδί του Boban) να ζήσει τη ζωή του και να κυνηγήσει την καριέρα που επιθυμεί.Τον έναν τον αγαπάμε γιατί έμεινε και τον άλλον τον πολεμάμε γιατί δε μας έκανε τη χάρη να κάνει αυτό που θέλαμε εμείς.Τραγικό...

Όλοι οι Πανιώνιοι πονάμε με αυτό που έγινε! Όμως όταν είμαστε ανθρωπιστές και πονάμε έναν άδικο χαμό και μια τραγική ιστορία έτσι πρέπει να έχουμε δύναμη να βοηθάμε και να στηρίζουμε ένα νέο παιδί και ειδικά το "Παιδί μας"..

Όλοι πονέσαμε. Τέλος, δεν αλλάζει ,οριστικό και αμετάκλητο, λάθος από όλες τις μεριές, λύπη..
Μακάρι να κατέβει σύντομα η φώτο από site των Πανθήρων γιατί δεν αντέχεται να βλέπουμε τον ήρωα μας..αιμόφυρτο...αλλά είμαστε οπαδοί...και ζούμε πιο έντονα την κάθε στιγμή....διότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για όλα τα καλά και τα άσχημα...ας πάει στο καλό ο Βλάντο...

Εμείς τον αγαπήσαμε και αυτό φτάνει.Να αγαπήσει αυτός τον βάζελο παραπάνω από την κ@ύλ@ του ,την αρρώστια του ,την ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ του, αποκλείεται. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα' ναι!!!

Εμείς κοιτάμε μπροστά.Ο Πρόεδρος είναι εδώ.. Ντούβνιακ, Μακάλουμ και Κάρτερ είναι μόνο η αρχή! Και το κλειστό του χρόνου θα 'ναι τίγκα!

Η Πανιωνάρα θα συνεχίσει να μεγαλουργεί...όσο και αν δεν το θέλουν κάποιοι...και μη ξεχνάτε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι πάνω από ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ..

Υ.Γ1 Είναι δυνατόν το δράμα του Μπόμπαν να το έχει ζήσει περισσότερο ένας οπαδός από το ίδιο του το παιδί;

Υ.Γ2 Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μια ιδέα χιλιόμετρα μακριά από τους άλλους γιαυτό και είναι τόσο ξεχωριστός..είναι ντροπή το σύμβολό μας να το(ν) δείχνουμε αιμόφυρτο στο πάτωμα!".

Δεν υπάρχουν σχόλια