Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Μαρουκάκης για Πανιώνιο και... ΑΕΚ!

Για την απόκτηση του Ματθαίου Μαρουκάκη, που βρίσκεται μία ανάσα από τον Πανιώνιο, φέρεται να μπήκε "σφήνα" τις τελευταίες ώρες η ...

Για την απόκτηση του Ματθαίου Μαρουκάκη, που βρίσκεται μία ανάσα από τον Πανιώνιο, φέρεται να μπήκε "σφήνα" τις τελευταίες ώρες η ΑΕΚ.


Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος προβάρει τα "κυανέρυθρα", μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα, τονίζοντας πως ναι μεν οι "κιτρινόμαυροι" τον έχουν προσεγγίσει, ωστόσο βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ιστορικό!

«Με τον Πανιώνιο μιλάω εδώ και πολύ καιρό, έχουμε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία, αφού οι διαφορές που υπάρχουν είναι πολύ μικρές. Τώρα προέκυψε το θέμα με την ΑΕΚ, καθώς προσέγγισαν τον μάνατζέρ μου, αλλά δεν έχει γίνει κάτι περισσότερο μέχρι στιγμής. Φυσικά και η ΑΕΚ είναι τεράστια ομάδα, οπότε δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα. Όμως δεν μπορώ να περιμένω, οπότε αν δεν προκύψει κάποια άμεση και συγκλονιστική εξέλιξη, τότε μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσω στον Πανιώνιο», ήταν τα λόγια του Μαρουκάκη στο gazzetta.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά της επίσημης ΑΕΚ αναφέρουν πως δεν έχουν καταθέσει πρόταση στον νεαρό ποδοσφαιριστή.



Δεν υπάρχουν σχόλια