Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χρειάζεται βελτιώσεις το γήπεδο του Πανιωνίου

Το στάδιο της Νέας Σμύρνης κρίθηκε ακατάλληλο από την Περιφέρεια Αττικής. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday", το γήπεδο της Νέ...

Το στάδιο της Νέας Σμύρνης κρίθηκε ακατάλληλο από την Περιφέρεια Αττικής.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday", το γήπεδο της Νέας Σμύρνης κρίθηκε ακατάλληλο από την Περιφέρεια Αττικής και ο Πανιώνιος θα πρέπει να προβεί σε βελτιωτικές εργασίες.

Η διοίκηση έφερε μηχανικό για να κάνει μια πρώτη μελέτη στο στάδιο. Ορισμένα σημεία του γηπέδου που χρήζουν επιδιόρθωσης είναι τα τσιμέντα στήριξης στη Θύρα 2 και το σκέπαστρο που έχει αλλοιωθεί από τις καιρικές συνθήκες και φεύγουν κομμάτια.

Επίσης, ζητήθηκε να γίνει στατική μελέτη για τους πυλώνες μετά το πρόσφατο περιστατικό στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου, λοιπόν πρέπει να... τρέξουν τις επόμενες ημέρες με τις εργασίες, ώστε να το γήπεδο να είναι έτοιμο ενόψει της νέας περιόδου.

2 σχόλια

  1. ... και κυρίως να πληροί τους κανόνες ασφάλειας, ώστε να μη συμβεί κάποιο απρόοπτο! Και η πρόληψη σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι το παν!
    Για όσους δε διερωτώνται για τα 20 εκ ευρώ που δόθηκαν ως χάρισμα στον "τίγρη" για την ανέγερση του νέου γηπέδου της
    Αεκ και τα οποία προφανώς δε δόθηκαν τυχαία, αλλά για λόγους που έχουν αναλυθεί σ' αρκετά δημοσιεύματα να προστεθεί και τούτο: Τα χρήματα αυτά θα δοθούν για την κατασκευή ενός καθαρά ποδοσφαιρικού γηπέδου και όχι ενός σταδίου όπως αυτό
    της Ν. Σμύρνης! Στους χώρους του οποίου βρίσκουν διέξοδο αθλούμενοι αρκετοί νέοι σε διάφορα σπορ και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο! Και επειδή η διέξοδος στον αθλητισμό είναι από τις πιο υγιείς για τη νεολαία μας η πολιτεία πρέπει να βοηθάει καθοριστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή