Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα είπαν με την διοίκηση οι οπαδοί!

Συνάντηση με μέλη της Πανιώνιας Κίνησης είχαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, οι οποίοι και ζήτησαν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει τον ...

Συνάντηση με μέλη της Πανιώνιας Κίνησης είχαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, οι οποίοι και ζήτησαν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στην ομάδα.


Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία τον «Πανθήρων» και των «Ιώνων» συναντήθηκαν με μέλη της Πανιώνιας Κίνησης, της διοίκησης του συλλόγου δηλαδή.

Όπως αναφέρει το Goal, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Βασίλης Τσάβαλος, μαζί με τον Σπύρο Μίχου και τον Νίκο Γκλεζάκο. Ο κόσμος του Ιστορικού εξέφρασε την αγωνία του προς τους ανθρώπους του συλλόγου, ρωτώντας τους για την επόμενη μέρα στην ομάδα. «Πείτε μας τι γίνεται, θα τρελαθούμε με αυτά που ακούμε. Θέλουμε υπεύθυνες απαντήσεις», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά τους τα μέλη της Πανιώνιας Κίνησης, τους τόνισαν ότι η ομάδα θέλει τον κόσμο δίπλα της, να μείνει συσπειρωμένος και να πορευτούν όλοι ως μία γροθιά.

Εντός των προσεχών ημερών ή ακόμα και ωρών, αναμένεται να γίνει συνάντηση του Δ.Σ προκειμένου να αποφασιστεί ο δρόμος που θα ακολουθήσει ο σύλλογος από εδώ και πέρα.!



2 σχόλια

  1. Οι φίλαθλοι βλέπουν να χάνεται το Απήλιον, να φεύγει ο προπονητής, να παραιτούνται τα μισά μέλη τις διοίκησης, να φεύγουν παίκτες που θα αντικατασταθούν με όποιον θέλει να παίξει τσάμπα, να κατατίθεται λευκός φάκελος για την αδειοδότηση και η απάντηση που πήραν από την διοίκηση είναι λέει.... θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TΣΑΒΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΧΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Ο Γ'ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΤΗΘΗ??? ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΩΤΗΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ????? ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΚΛΗΘΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ,ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΑΝΕ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή