Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ηρεμία και ανασυγκρότηση!

Οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο τις τελευταίες ώρες ήταν ραγδαίες και όπως είναι λογικό από την πλευρά της διοίκησης κρατούν χαμηλού...

Οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο τις τελευταίες ώρες ήταν ραγδαίες και όπως είναι λογικό από την πλευρά της διοίκησης κρατούν χαμηλούς τόνους με σκοπό να υπάρξει ηρεμία (όσο γίνεται) και με καθαρό μυαλό από όλους να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις.


Άλλωστε, γι' αυτό τον λόγο η κυανέρυθρη ΠΑΕ εξέδωσε και την ανακοίνωση, με την οποία προσπάθησε να καθησυχάσει τον κόσμο της ομάδας, μετά τα τελευταία αρνητικά γεγονότα.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να επιχειρηθεί μια επαναπροσέγγιση όλων των πλευρών, ώστε να συζητηθούν τα πάντα που αφορούν τον σύλλογο και δεν αποκλείεται να υπάρξει και αλλαγή στάσης σε κάποια πράγματα.

Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιες φήμες, που αναφέρουν ότι ίσως γίνουν και ανακλήσεις κάποιων παραιτήσεων. Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι μεν δύσκολο να συμβεί, όχι όμως και αδύνατο!

Τέλος, η εφημερίδα "Goal" αναφέρει πως είναι πολύ πιθανόν μέσα στον Ιούνιο να υπάρξει και εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εμπλοκή στα του Πανιώνιου και από επιχειρηματικό fund. Αν ισχύει το εν λόγω σενάριο θα φανεί στο άμεσο μέλλον...

Συντάκτης: Αγγελική Κουρέμενου

Δεν υπάρχουν σχόλια