Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τρέχουν» τις εξελίξεις!

To θέμα με την τεχνική ηγεσία της ομάδας έκλεισε θετικά στον Πανιώνιο, μετά την παραμονή του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου και πλέον η κυανέρυθρ...

To θέμα με την τεχνική ηγεσία της ομάδας έκλεισε θετικά στον Πανιώνιο, μετά την παραμονή του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου και πλέον η κυανέρυθρη διοίκηση ρίχνει το βάρος στα υπόλοιπα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο.


Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των κυανέρυθρων αναζητούν ήδη τους ανθρώπους που θα αναλάβουν τα πόστα που έχουν μείνει "ορφανά". Την θέση δηλαδή του γενικού αρχηγού, αλλά και του τεχνικού διευθυντή, στην οποία βρισκόταν μέχρι πρότινος ο Λάζαρος Κουτλίδης.

Δεύτερο θέμα και σίγουρα πολύ σημαντικό είναι αυτό του προπονητικού κέντρου, που πρέπει να βρει η ομάδα μετά την απώλεια του "Απήλιον".

Οι ιθύνοντες του Ιστορικού εξετάζουν τις τελευταίες ώρες σοβαρά την περίπτωση του Αγίου Κοσμά. Το γήπεδο στο εν λόγω αθλητικό κέντρο παρουσιάζει κάποια προβλήματα, όμως ως τοποθεσία θεωρείται κατάλληλη για τον Πανιώνιο. Βέβαια, δεν είναι και η μοναδική λύση που εξετάζεται.

Από εκεί και πέρα, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος αναμένεται να έχει άμεσα συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Βαγγέλη Σουφλέρη για να θέσουν οι δύο άνδρες επί τάπητος όλα τα  θέματα που αφορούν την ομάδα.

Τέλος, σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα της ανανέωσης ή μη της συνεργασίας του Πανιωνίου με τον Κώστα Μενδρινό.

2 σχόλια

  1. Πρόταση προς διοίκηση: Τώρα θα βγουν τα νέα διαρκείας της επόμενης χρονιάς. Τουλάχιστον 30% κάτω πρέπει να είναι οι τιμές-ειδικά στις πιο ακριβές θύρες. Πέρσυ ελάχιστοι αγόρασαν. Θέλει χαμηλές τιμές και διπλάσια διαρκείας. Αν τα αφήσετε τα ίδια θα αγοράσουν οι ίδιοι και λιγότεροι. Αν χαμηλώσετε τις τιμές γενναία, θα φανεί ότι τουλάχιστον προσπαθείτε να φέρετε κόσμο στο γήπεδο. Άλλες ομάδες ,όπως π.χ. Ατρόμητος με ευρώπη κ.λ.π. είχε αρκετά χαμηλότερες από εμάς και φέτος θα το κρατήσει το ίδιο και δώρο τα παιδικά. Πέρσυ διέκρινα αδιαφορία για τις πωλήσεις διαρκείας. Χρειάζονται χαμηλές τιμές και προσπάθεια για πωλήσεις με κάθε τρόπο. Δώρο τα παιδικά ή πολύ χαμηλές τιμές σε αυτά και προώθηση. Μόνο ο κόσμος μας έμεινε,άλλα άμα δε κάνετε και εσείς κάτι δε βοηθάτε. Και ακόμα 2 φορές ,τουλάχιστον τη βδομάδα ανοιχτα και απόγευμα για πωλήσεις διαρκείας, δεν είσαστε δημόσιοι υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προπονητικό κέντρο είναι φλέγον θέμα για 170 οικογένειες που τα παιδιά μας είναι στις ακαδημίες και το 90% είναι από την ανατολική Αττική και η "μετανάστευση" του προπονητηρίου φέρνει σοβαρά προβλήματα. Η απόσταση αλλά και η αλλαγή στην ποιότητα του κέντρου ίσως να πρέπει να εκτιμηθεί διαφορετικά για κάθε ηλικία και να προσαρμοστεί το πλάνο σε πέραν του ενός γηπέδου η εγκατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή